aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣIndian Wells: Οι αντίπαλοι και οι ώρες που αγωνίζονται σήμερα Σάκκαρη και Τσιτσιπάς

Indian Wells: Οι αντίπαλοι και οι ώρες που αγωνίζονται σήμερα Σάκκαρη και Τσιτσιπάς

Το Indian Wells συνεχίζεται σήμερα με τους δύο Ελλαδίτες τενίστες να παίζουν σήμερα το δεύτερο παιχνίδι τους στο μονό την ώρα που η Μαρία Σάκκαρη έχει αγώνα και στο διπλό.

Πρώτη στη μάχη ρίχνεται η Μαρία Σάκκαρη η οποία θα παίξει τον πρώτο αγώνα της ημέρας στο stadium 2 στις 20:00 το βράδυ ώρα Κύπρου (11:00 το πρωί ώρα Καλιφόρνιας).

Η Ελλαδίτισσα τενίστρια έπαιξε όσο χρειάστηκε στον πρώτο της αγώνα κατακτώντας μία άνετη νίκη. Η συνέχεια όμως της φέρνει μία δυνατή αντίπαλο και θα χρειαστεί να εμφανιστεί απόλυτα έτοιμη για να συνεχίσει στο τουρνουά.

Αντίπαλος της Μαρίας είναι η Πέτρα Κβίτοβα η 32χρονη Τσέχα νο.31 του κόσμου η οποία έχει υπάρξει και νο.2 στο παρελθόν. Το head2head τους γράφει σκορ 3-3 με τη Μαρία να έχει πετύχει τη τελευταία νίκη πέρσι στο US Open αλλά τη Κβίτοβα να έχει νικήσει και αυτή μέσα στο 2021 την Σάκκαρη στη Στουτγάρδη.

Η Μαρία καλείται να δώσει δύο αγώνες στην ίδια μέρα καθώς λίγο μετά το τέλος του ματς της και ευχόμαστε και τις πρόκρισής της στους «16», θα δώσει αγώνα και για το διπλό περίπου στις 01:20 τα ξημερώματα μαζί με την Άιλα Τομλιάνοβιτς κόντρα στις Κόκο Γκάουφ και Κέλλυ ΜακΝέλλυ, φιναλίστς του US Open.

Indian Wells: Ο επικίνδυνος αντίπαλος του Τσιτσιπά

Στο αντρικό ταμπλό τώρα, όπου ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος έχει βρεθεί σε μειονεκτική θέση μετά το ανακάτεμα που προκλήθηκε από την απόσυρση του Τζόκοβιτς, ο Ελλαδίτης τενίστας θα αγωνιστεί με στόχο τη πρόκριση στην επόμενη φάση στις 03:00 τα ξημερώματα ώρα Κύπρου.

Αντίπαλός του είναι ο φιλόδοξος 21χρονος Αμερικανός Τζένσον Μπρούκμπσι (Jenson Brooksby). Ο Μπρούκσμπι είναι σε καλή κατάσταση και σημειώνει συνεχώς άνοδο στο career high του στη κατάταξη. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο νο.43 του κόσμου.

Οι δυο τους δεν έχουν αναμετρηθεί ξανά στο παρελθόν κάτι που κάνει τον αγώνα μεταξύ τους άκρως αμφίρροπο την ώρα που ο Τσιτσιπάς κέρδισε δύσκολα στο προηγούμενο γύρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ