aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣIndian Wells: Ο τρομερός Ναδάλ απέκλεισε τον Κύργιο, με Αλκαράθ στα ημιτελικά

Indian Wells: Ο τρομερός Ναδάλ απέκλεισε τον Κύργιο, με Αλκαράθ στα ημιτελικά

Το ζευγάρι που ονειρεύονταν όλοι, αυτό ανάμεσα στο παρόν και το μέλλον του ισπανικού τένις, είναι γεγονός. Ο 35χρονος Ραφαέλ Ναδάλ (Νο 4 στην παγκόσμια κατάταξη) και ο 18χρονος Κάρλος Αλκαράθ (Νο19 στην παγκόσμια κατάταξη) θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στα ημιτελικά του Indian Wells, σε έναν αγώνα που θέλουν να δουν όλοι.

Ο Ναδάλ ήταν αυτός που έκλεισε πρώτος το “εισιτήριο” για τα ημιτελικά, αφού απέκλεισε τον Νικ Κύργιο (Νο132 στην παγκόσμια κατάταξη) με 2-1 σετ (7-6(0), 5-7, 6-4), μετά από 2 ώρες και 48 λεπτά μάχης. Σημείωσε έτσι την 19η συνεχόμενη νίκη του, παραμένοντας αήττητος μέσα στο 2022.

Ο Αλκαράθ από την πλευρά του ήταν ξανά εντυπωσιακός, αποκλείοντας στα προημιτελικά τον Κάμερν Νόρι (Νο12 στην παγκόσμια κατάταξη) με 2-0 σετ (6-4, 6-3). Έγινε έτσι ο νεαρότερος παίκτης που προκρίνεται στα ημιτελικά του Καλιφορνέζικου Masters μετά τον 17χρονο Άντρε Άγκασι το μακρινό 1988. Αυτή ήταν η 12η νίκη στα 13 φετινά του παιχνίδια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ