aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΗμέρα τελικών στο Εθνικό Κέντρο Τένις

Ημέρα τελικών στο Εθνικό Κέντρο Τένις

Ολοκληρώνεται σήμερα στο Εθνικό Κέντρο Τένις στη Λευκωσία το παγκύπριο πρωτάθλημα Junior Grade 2, που διοργανώνει ο Όμιλος Αντισφαίρισης Πάφου. Στο πρωτάθλημα διεξάγονται συναντήσεις σε 11 ηλικιακές κατηγορίες μονών και διπλών με τη συμμετοχή 87 αντισφαιριστών από 12-18 ετών.

Το πρόγραμμα του τελευταίου διημέρου περιλαμβάνει τους τελικούς όλων των κατηγοριών. Όλες οι συναντήσεις διεξάγονται το απόγευμα, με ώρα έναρξης των πρώτων αγώνων τις 15.45.

Ειδικότερα οι τρεις τελικοί του Σαββάτου, με τους οποίους θα ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, περιλαμβάνουν τις δύο συναντήσεις των μονών στην ηλικιακή κατηγορία των U16, που θα αρχίσουν στις 15.45, και το πρόγραμμα θα κλείσει με τον τελικό αγοριών U18. Στα 16άρια στα κορίτσια η Μερίλ Σονάκιν θα αντιμετωπίσει τη Δάφνη Κουτσόφτα και στα αγόρια ο Κωνσταντίνος Τζιακούρης τον Μπέρκε Εκιντσί.

Στον τελευταίο αγώνα των αγοριών U18 (17.00), o Χριστόφορος Δημοσθένους θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ημιτελικού που έγινε χθες ανάμεσα στους Στυλιανό Παπαμιχαήλ και Χρήστο Ζωνιά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ