aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΊδρωσε ο Μάρεϊ, έλαμψε ο Βαβρίνκα

Ίδρωσε ο Μάρεϊ, έλαμψε ο Βαβρίνκα

Ο Άντι Μάρεϊ χρειάστηκε να δουλέψει σκληρά για να περάσει στον τρίτο γύρο του Roland Garros, ενώ ο Σταν Βαβρίνκα θύμισε… κάτι από τα παλιά! O κορυφαίος τενίστας στον κόσμο έχασε το πρώτο σετ από τον Σλοβάκο Μάρτιν Κλίζαν και βρέθηκε να χάνει 5-2 στο τέταρτο, όμως επικράτησε τελικά με 6-7(3), 6-2, 6-2, 7-6(3) σε περίπου 3.5 ώρες και συνεχίζει την πορεία του στην πόλη του φωτός.

Δεν είναι η καλύτερη επιφάνειά του, ούτε είναι στην καλύτερη κατάσταση, όμως δεν παύει να είναι το Νο.1, που πέρυσι έπαιξε στον τελικό της διοργάνωσης. Και από τέτοια μεγάλα τεστ μόνο πιο δυνατός μπορεί να βγει… Ιδιαίτερη δύναμη, μάλιστα, χρειάζεται στη φάση των «32» της διοργάνωσης, καθώς πέφτει πάνω στον Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο, με τον οποίο είχε πέρυσι δύο επικές μονομαχίες πέρυσι, στο Ρίο και τη Γλασκώβη (1-1 το… σκορ).

Στην επόμενη φάση πέρασε και ο Σταν Βαβρίνκα, θριαμβευτής του 2015. Και το θέμα είναι ότι έχει αρχίσει να εξαπολύει… βόμβες, όπως ακριβώς έκανε πριν δύο χρόνια! Εντυπωσιακός ο 32χρονος Ελβετός, νίκησε 6-4, 7-6(5), 7-5 τον πάντα επικίνδυνο Αλεξάντρ Ντολγκοπόλοφ και βρίσκει τώρα απέναντί του τον Φάμπιο Φονίνι. Στον εκρηκτικό Ιταλό, που άφησε έξω τον συμπατριώτη του Αντρέας Σέπι με 6-4, 7-5, 6-3 και είναι ικανός… για όλα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ