aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΗ Βένους Γουίλιαμς εμπλέκεται σε θανατηφόρο ατύχημα

Η Βένους Γουίλιαμς εμπλέκεται σε θανατηφόρο ατύχημα

Σε μεγάλη και σοβαρή περιπέτεια βρίσκεται η Βένους Γουίλιαμς, Νο 10 στον κόσμο, παραμονές του Wimbledon. Η είδηση διέρρευσε αργά χθες το βράδυ, από την ιστοσελίδα των ΗΠΑ TMZ, συνήθως πολύ αξιόπιστη, αποκαλύπτοντας ότι η Βένους έχει εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα που προκάλεσε το θάνατο ενός 78 χρόνου στις 9 Ιουνίου.

Η μαρτυρία της συζύγου του θύματος, όπως αναφέρει η TMZ, λέει ότι σε μια πολυσύχναστη διασταύρωση στο Palm Beach, η Βένους , οδηγώντας, χτύπησε βίαια το αυτοκίνητο στο οποίο ήταν η ίδια και ο σύζυγός της, Ζερόμ Μπάρσον. Ο Ζερόμ Μπάρσον, ο οποίος είχε υποστεί σοβαρά τραύματα στο κεφάλι, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και πέθανε μετά από δύο εβδομάδες, ενώ η σύζυγός του είχε πολλά κατάγματα και τραυματισμούς σε όλο το σώμα του.

Σύμφωνα με το TMZ, η έκθεση της αστυνομίας ανέφερε ότι «η Βένους είναι ένοχη και δεν φαίνεται ότι ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών». Το συμβάν επιβεβαιώθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Palm Beach. Ο εκπρόσωπος του, Πωλ Ρόντζερς είπε ότι η Βένους πραγματικά εμπλέκεται σε ατύχημα στις αρχές Ιουνίου, με την Γουίλιαμς να βρίσκεται επίσης στο αυτοκίνητο και τα γεγονότα να είναι πλέον υπό διερεύνηση.

Η Βένους δεν θέλησε να σχολιάσει, αλλά ο δικηγόρος της, Μάλκομ Γκάνιγκαμ, δήλωσε η αθλήτρια του τένις , πέρασε με πράσινο φανάρι, όταν εισήλθε στη διασταύρωση και «η έκθεση της αστυνομίας εκτιμάται ότι η Γουίλιαμς είχε ταχύτητα 5 μίλια ανά ώρα, όταν συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο της κυρίας Μπάρσον». Επίσης συμπλήρωσε, ότι η Βένους εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια που έχασε ένα αγαπημένο της πρόσωπο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ