aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΗ Ραλούκα κατέκτησε το W60 Bellinzona στην Ελβετία

Η Ραλούκα κατέκτησε το W60 Bellinzona στην Ελβετία

Τη μεγαλύτερη επιτυχία της κυπριακής γυναικείας αντισφαίρισης, σημείωσε η Ραλούκα Σερμπάν, κατακτώντας τον τίτλο στο πρωτάθλημα που έγινε στην Ελβετία, W60 Bellinzona.

H 24χρονη αντισφαιρίστρια ξεκίνησε την προσπάθεια της από τα προκριματικά σημειώνοντας δύο νίκες και στη συνέχεια ήταν ασταμάτητη μέχρι τον τελικό σημειώνοντας συνολικά επτά συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα. Στον τελικό νίκησε την Νο1 του ταμπλό, την Εκατερίνα Γκοργκότζε από τη Γεωργία που βρίσκεται στην 115η θέση της παγκόσμιας κατάταξης.

Η νίκη της Ραλούκας την ανέβασε 68 θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη, φτάνοντας στην 226η θέση, πολύ κοντά στην πιο ψηλή που κατείχε το 2019 (204). Οι προοπτικές είναι καλές για ακόμη ψηλότερη θέση, ενώ στόχος της Ραλούκας είναι η συμμετοχή στα προκριματικά είτε του Roland Garros, είτε του Wimbledon σε λίγες εβδομάδες.

Αυτή την εβδομάδα η Ραλούκα συνεχίζει την παρουσία της στην Ελβετία συμμετέχοντας στο πρωτάθλημα του Chiasso (W60). Τοποθετήθηκε στο κυρίως ταμπλό, και η κλήρωση την έφερε αντιμέτωπη στον Α΄ γύρο με το Νο2 του ταμπλό, την Μικαέλα Μπουζαρνέσκου από τη Ρουμανία, Νο123 στο κόσμο.

Η ΟΑΚ συγχαίρει την Ραλούκα για την επιτυχία της, και της εύχεται όπως συνεχίσει την ανοδική της πορεία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ