Η ΟΑΚ τιμά τους κορυφαίους

Η Ομοσπονδία Αντισφαιρίσεως Κύπρου (OAK), διοργανώνει και φέτος την επίσημη τελετή βράβευσης προς τιμήν των αρίστων αθλητών και Ομίλων 2018, «Ημέρα του Τένις», που θα πραγματοποιηθεί απόψε στις 19:30, στο Lemon Park στη Λευκωσία.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα τιμηθούν οι τέσσερις κορυφαίοι αντισφαιρισιστές ανά ηλικιακή κατηγορία για το 2018, θα αποδοθεί το βραβείο Fair Play, θα δοθούν τα βραβεία στις ηλικιακές κατηγορίες Seniors και θα τιμηθούν οι κορυφαίοι αθλητές Beach Tennis. Επιστέγασμα θα είναι τα βραβεία για τους καλύτερους Έφηβος/Νεάνιδα αντισφαιριστές, τον καλύτερο προπονητή και η ανακήρυξη του αντισφαιριστή της χρονιάς.
Kορυφαία στιγμή της βραδιάς θα είναι η απονομή του «Αριστείου της ΟΑΚ» 2018, που φέτος αποδίδεται στον κ. Φοίβο Ζαχαριάδη, Σύμβουλο του Προέδρου της Δημοκρατίας επί θεμάτων Αθλητισμού, και επί δεκαετίες ενεργό παράγοντα της κυπριακής αντισφαίρισης (αθλητής, προπονητής, υπεύθυνος Ακαδημίας Τένις και Διοικητικό στέλεχος).

Η τελετή τελεί υπό την αιγίδα του υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού δρ Κώστα Χαμπιαούρη. Της εκδήλωσης θα ακολουθήσει δεξίωση.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ