aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΗ Ναόμι Οζάκα υπογράφει το μεγαλύτερο deal όλων των εποχών!

Η Ναόμι Οζάκα υπογράφει το μεγαλύτερο deal όλων των εποχών!

Αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες μέρες με τη Ναόμι Οζάκα, είναι πραγματικά βγαλμένο από σενάριο ταινίας του Hollywood. Η 20χρονη τενίστρια που έκανε την έκπληξη στον επεισοδιακό τελικό του US Open και νίκησε την Σερίνα Γουίλιαμς, έχει εξελιχθεί στο πρόσωπο του παγκόσμιου αθλητισμού και φαίνεται πως θα αρχίσει άμεσα να εξαργυρώνει την τρομερή πορεία των τελευταίων μηνών.

Η μεγαλωμένη στην Νέα Υόρκη Οζάκα αναρριχήθηκε στο νούμερο 7 της παγκόσμιας κατάταξης, κέρδισε σχεδόν τέσσερα εκατομμύρια δολάρια με την κατάκτηση του US Open, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της Έλεν ΝτεΤζένερες και τώρα είναι έτοιμη να υπογράψει την μεγαλύτερη συμφωνία στην ιστορία του παγκόσμιου γυναικείου αθλητισμού. Συγκεκριμένα, η Adidas της προσφέρει (όπως αναφέρουν το businessinsider και το yahoo) ένα ποσό που φτάνει τα 8.500.000 δολάρια ετησίως για πολυετές συμβόλαιο, καθώς η μεταξύ τους συμφωνία εκπνέει σε λίγες μέρες.

Τη σεζόν που πέρασε η Σερίνα Γουίλιαμς εισέπραξε 18.000.000 δολάρια από χορηγίες και διαφημιστικές καμπάνιες (HSN, Nike, αλλά και από την δική της εταιρεία ρούχων), ενώ δεύτερη σε έσοδα από συμφωνίες ήταν η Κάρολιν Βοζνιάκι που είδε να μπαίνουν 6.000.000 δολάρια στον τραπεζικό της λογαριασμό από την Adidas, την Rolex, την Usana και την Babolat.

H Οζάκα θα ξεπεράσει κατά πολύ την αντίπαλό της από την Δανία, ενώ ίσως πλησιάσει την Γουίλιαμς που δεν θα είναι στο εξής τόσο… απομονωμένη στην κορυφή. Το γεγονός ότι είναι μόλις 20 ετών, αλλά κι ο εξαιρετικά ταπεινός της χαρακτήρας, έχουν κάνει την Οζάκα μία από τις πλέον συμπαθείς φυσιογνωμίες του παγκόσμιου αθλητισμού. Αυτά είναι χαρακτηριστικά που αρέσουν σε μεγάλες εταιρείες όπως η Adidas, με αποτέλεσμα να πλησιάζουν τον ατζέντη της, ο οποίος έμαθε για εκείνη όταν ήταν μόλις 13 ετών, αλλά την ανέλαβε το 2016 μετά το Αυστραλιανό Όπεν.

Σύμφωνα, μάλιστα, με την New York Post η Οζάκα βρίσκεται κοντά σε συμφωνία και με μεγάλη αυτοκινητοβιομηχανία, η οποία θα της αποφέρει επίσης μερικά εκατομμύρια δολάρια ετησίως. Λέγεται μάλιστα πως πρόκειται για την ιαπωνική Toyota που την έχει ήδη προσεγγίσει. Η ίδια δήλωσε στην Έλεν ΝτεΤζένερες πως δεν οδηγεί, αυτό όμως φαίνεται πως θα αλλάξει σύντομα. Προς το παρόν, όλοι θέλουν ένα… κομμάτι από την 20χρονη με φόντο τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 που θα γίνουν στο Τόκιο, ενώ η ίδια έχει ενεργές συμφωνίες με τις εταιρείες Yonex, Nissin, Wowow.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ