aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΗ κλήρωση του Rogers Cup

Η κλήρωση του Rogers Cup

«Σημαδεμένο» από την απουσία τριών μελών του περίφημου Big Four, το Rogers Cup δεν θα έχει φέτος την αίγλη των προηγούμενων ετών…

Ρότζερ Φέντερερ, Ράφα Ναδάλ και Άντι Μάρεϊ, λοιπόν, δεν θα είναι την προσεχή εβδομάδα στο Τορόντο, όμως θα είναι εκεί, μεταξύ άλλων, ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ο Σταν Βαβρίνκα, ο Μίλος Ράονιτς, ο Τόμας Μπέρντιχ, ο Ντόμινικ Τιμ και ο Νικ Κύργιος.

Ο Νόλε, φυσικά, είναι επικεφαλής του ταμπλό και έχει στη δική του πλευρά τον Μπέρντιχ, τον οποίο ενδέχεται να βρει στα προημιτελικά και τον Ράονιτς, πιθανό αντίπαλό του στην τετράδα. Ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο επιστρέφει στη δράση μετά τον σοκαριστικό αποκλεισμό του από τον Σαμ Κουέρι στο Wimbledon.

Στο κάτω μέρος του ταμπλό βρίσκεται ο Βαβρίνκα, που μπορεί να συναντήσει τον Τιμ στη φάση των «8» και τον Κέι Νισικόρι στα ημιτελικά. Ενδιαφέρον παρουσιάζει η πρεμιέρα του Κύργιου στη διοργάνωση, καθώς ο 21χρονος Ελληνοαυστραλός θα παίξει με τον Καναδό Ντένις Σαποβάλοφ, νικητή στο φετινό Wimbledon juniors.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ