aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΗ «Ευρωπαϊκή» συνέχεια στο ELEON TENNIS CLUB U16 (pics)

Η «Ευρωπαϊκή» συνέχεια στο ELEON TENNIS CLUB U16 (pics)

Με τη διεξαγωγή των τελικών στα Μονά Αγοριών και Κοριτσιών, ολοκληρώθηκε το Σάββατο 29 Οκτωβρίου το διεθνές πρωτάθλημα «Nicosia Tennis Europe Field Club U14» που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του Ομίλου στη Λευκωσία. Το πρωτάθλημα πέραν της αγωνιστικής του επιτυχίας, πήρε άριστα από οργανωτικής πλευράς, αφήνοντας όλους τους συμμετέχοντες αντισφαιριστές και τους συνοδούς τους, απόλυτα ικανοποιημένους από την παραμονή τους στην Κύπρο. Από την πλευρά των διοργανωτών εκφράζεται η αισιοδοξία ότι η επιτυχία του πρωταθλήματος που συνδυάστηκε με πολύ ικανοποιητικό αριθμό συμμετοχών, θα βοηθήσει στην προσπάθεια για αναβάθμιση του  πρωταθλήματος της Tennis Europe από κατηγορίας 3 που ήταν φέτος σε κατηγορίας 2.

Νικητής στην κατηγορία αγοριών αναδείχτηκε ο Σέρβος Χαμάντ Μεντγέντοβιτς o οποίος επικράτησε στον τελικό του συμπατριώτη του Στέφαν Πόποβιτς με 2-1 (3-6,6-1,6-3). Στα κορίτσια ο τελικός ήταν Ουκρανική υπόθεση με τελική νικήτρια την Αλίνα Τσιουρπάλεβιτς που νίκησε την Άννα Λάουρα Χίνκα με 2-0 (6-2, 6-3).

Από κυπριακής πλευράς σημαντικότερη επιτυχία ήταν η συμμετοχή στον τελικό του Διπλού Κοριτσιών των Μελίν Ονκάγια και Χριστίνας Στυλιανίδου. Επιπρόσθετα μέχρι τα ημιτελικά, έφτασαν οι Φώτος Φωτιάδης στο Μονό Αγοριών, και η Μελίν Ονκάγια στο Μονό Κοριτσιών. Συνολικά στο πρωτάθλημα οι Κύπριοι αντισφαιριστές που είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν είτε στα προκριματικά, είτε με συμμετοχή απ’ ευθείας στο κυρίως ταμπλό, ήταν 24 Αγόρια και 13 Κορίτσια κερδίζοντας πολύτιμες εμπειρίες για το μέλλον.

Επιπρόσθετη καινοτομία του πρωταθλήματος ήταν η καθημερινή δίωρη ζωντανή μετάδοση μέσω Livestreaming, συμπεριλαμβανομένων και των τελικών, από την ιστοσελίδα www.alfasports.tv.

Συνέχεια στο «ELEON TENNIS CLUB U16»

Το «Ευρωπαϊκό» ταξίδι στον χώρο της Αντισφαίρισης συνεχίζεται με το διεθνές πρωτάθλημα της Tennis Europe «ELEON TENNIS CLUB U16» – κατηγορίας 3, που διεξάγεται αυτή την εβδομάδα στις αναβαθμισμένες εγκαταστάσεις του Ομίλου στην Έγκωμη.

Μετά από τη διεξαγωγή των προκριματικών του Σαββατοκυρίακου, από τη Δευτέρα ξεκίνησαν οι αγώνες στο κυρίως ταμπλό οι οποίοι θα ολοκληρωθούν το Σάββατο 5 Νοεμβρίου με τη διεξαγωγή των τελικών.

Στο πρωτάθλημα, τόσο ο Σέργιος Κύζας στα αγόρια, όσο και η Ελένη Λουκά στα κορίτσια, βρίσκονται στο Νο1 του ταμπλό. Ο Κύζας προκρίθηκε ήδη στους «16» επικρατώντας στον πρώτο γύρο του Κιγκβίτζε από τη Γεωργία με 2-0 (6-3,6-2). Την πρόκριση τους στους «16» έχουν εξασφαλίσει επίσης ο Στέφανος Σάββα που νίκησε τον Σέρβο Ρέλια Έσκιτς με 2-0 (6-4, 6-3), ο Δημήτρης Λιβέρας που νίκησε τον Τάρας Πακαρένκο από την Ουκρανία με 2-0 (6-3,6-1), και ο Φώτος Φωτιάδης που νίκησε με 2-0 τον Βίκτωρα Ζερβουδάκη από την Ελλάδα με 2-0 (6-3,7-5). Στα κορίτσια η Ελένη Λουκά νίκησε στον πρώτο γύρο την Ξένια Πέτροβα με 2-0 (6-1, 6-1) και προκρίθηκε επίσης στους «16» της διοργάνωσης.

Ομοσπονδία Αντισφαιρίσεως Κύπρου

31 Οκτωβρίου 2016

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ