aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣHerotodou Tournament: Tο πρώτο τουρνουά Beach Tennis αξίας $10.000

Herotodou Tournament: Tο πρώτο τουρνουά Beach Tennis αξίας $10.000

Η Ακαδημία Beach Tennis Ηρόδοτου φιλοξενεί τον Οκτώβριο το πρώτο τουρνουά Beach Tennis αξίας $10.000, έχοντας οργανώσει με επιτυχία μικρότερα τουρνουά για αρκετά χρόνια.

Για πρώτη φορά η Κυπριακή Ομοσπονδία Τένις θέτει υπό την αιγίδα της τη διοργάνωση ενός τόσο μεγάλου γεγονότος. Οι φίλαθλοι θα παρακολουθήσουν υψηλού επιπέδου beach tennis, ενώ παράλληλα οι παίκτες θα απολαύσουν τον ηλιόλουστο καιρό της Κύπρου και τις όμορφες παραλίες της. Το τουρνουά θα διεξαχθεί στις 14-15 Οκτωβρίου στην παραλία των Φοινικούδων στη Λάρνακα, με προκριματικό αγώνα που θα διεξαχθεί κατά τη διάρκεια των δύο ημερών πριν από την κύρια κλήρωση.

Το τουρνουά υπόσχεται ποιοτική δράση στην παραλία, καθώς η κύρια κλήρωση των ανδρών θα έχει επικεφαλή του Παγκόσμιου Νο1 Michele Cappelletti και του Παγκόσμιου Νο6 Tommaso Giovannini. Ο Antomi Ramos και ο Mikael Alessi θα τεθούν επίσης σε ανταγωνισμό. Κοντά είναι οι Davide Benussi και Doriano Beccaccioli, οι οποίοι κατατάσσονται στον κόσμο Νο13.

Η κύρια κλήρωση των γυναικών θα διεξαχθεί από τις Γάλλίδες αστέρες Mathilde Hoarau και πρώην No1 Maraike Biglmaier και το ιταλικό ζευγάρι Giorgia Gilardi και Elisa Cappelli. Στο πρωτάθλημα θα συμμετέχουν πέραν των 60 ζευγαριών από το εξωτερικό ενώ όλοι οι αγώνες θα καλύπτονται τηλεοπτικά από το κανάλι της ITF και ορισμένοι από το Eurosport.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ