aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΓίγας Ντελ Πότρο πέταξε έξω τον Φέντερερ

Γίγας Ντελ Πότρο πέταξε έξω τον Φέντερερ

Στα ημιτελικά του απλού ανδρών στο US Open τένις για δεύτερη φορά στην καριέρα του προκρίθηκε ο Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο. Ο Αργεντινός, Νο 28 στην παγκόσμια κατάταξη «υπέταξε» τον μεγάλο Ρότζερ Φέντερερ με 3-1 σετ (7-5, 3-6, 7-6, 6-4) και του έκοψε τον δρόμο προς τον 20ο τίτλο grand slam στην καριέρα του.

Αντίπαλός του στον δρόμο προς τον τελικό θα είναι ο Ράφα Ναδάλ, όπως είχε συμβεί και το 2009. Τότε, ο Ντελ Πότρο είχε αποκλείσει τον Ναδάλ στον ημιτελικό και είχε κατακτήσει τον τίτλο κόντρα στον Φέντερερ. Να δούμε φέτος αν θα επαναληφθεί το σενάριο των δύο νικών, αντιμετωπίζοντας, όμως, τον Ελβετό στα προημιτελικά και τον Ισπανό στα ημιτελικά.

Αμερικανική υπόθεση οι ημιτελικοί των γυναικών

Η Μάντισον Κις πήρε το τελευταίο εισιτήριο για τα ημιτελικά του απλού γυναικών. Η Αμερικανίδα τενίστρια νίκησε 2-0 σετ (6-3, 6-3) την Εσθονή Κάια Κανέπι και πήρε το εισιτήριο για την τετράδα, όπου θα αντιμετωπίσει τη συμπατριώτισσά της, Κόκο Βάντεγουεγκ. Ο άλλος ημιτελικός είναι μεταξύ της Βίνους Γουίλιαμς και της Σλόουν Στίβενς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ