aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΓια την υπέρβαση ο Παγδατής!

Για την υπέρβαση ο Παγδατής!

Ο Μάρκος Παγδατής θα προσπαθήσει να… γυρίσει στα παλιά και να πάρει την πρόκριση στη οκτάδα του US Open.

Ο 31χρονος Κύπριος παίζει στις 6 το απόγευμα με τον φορμαρισμένο Γκαέλ Μονφίς, Νο.12 στον κόσμο, και το βέβαιο είναι ότι μπορεί να κάνει την υπέρβαση και να συνεχίσει την πορεία του στη Νέα Υόρκη.

Το ίδιο, βέβαια, φιλοδοξεί να κάνει και ο Νόβακ Τζόκοβιτς, που μέχρι τώρα έχει καταφέρει να παίξει μόνο ένα ολοκληρωμένο ματς, αφού ο Γίρι Βέσελι αποσύρθηκε από τον δεύτερο γύρο, ενώ ο Μικαΐλ Γιούζνι εγκατέλειψε στο πρώτο σετ της αναμέτρησής τους στον τρίτο γύρο.

Η έξτρα ξεκούραση θα βοηθήσει τον κορυφαίο τενίστα στον κόσμο, που αντιμετώπισε πρόβλημα στον καρπό, ή τον έβγαλε εκτός ρυθμού; Θα το μάθουμε στον αποψινό αγώνα κόντρα στον Βρετανό Κάιλ Έντμουντ.

Λίγες ώρες νωρίτερα, ο Ράφα Ναδάλ θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Γάλλο Λούκας Πούιγ και ο Τζο Γουίλφριντ Τσονγκά με τον Αμερικανό Τζακ Σοκ.

Στις γυναίκες δεσπόζει η μάχη ανάμεσα στην Πέτρα Κβίτοβα και την Αντζελίκ Κέρμπερ, δύο κατόχους Grand Slam τίτλων που ονειρεύονται την κατάκτηση ακόμα ενός major τροπαίου. Παίζουν ακόμα Κις-Βοζνιάκι, Κόντα-Σεβάστοβα και Βίντσι-Τσουρένκο.

Arthur Ashe Stadium (18.00)
Κόντα (13)-Σεβάστοβα
Κις (8)-Βοζνιάκι
Ναδάλ (4)-Πούιγ (24)
(02.00)
Κβίτοβα (14)-Κέρμπερ (2)
Τζόκοβιτς (1)-Έντμουντ

Louis Armstrong Stadium (18.00)
Βίντσι (7)-Τσουρένκο
Τσονγκά (9)-Σοκ (26)

Grandstand (18.00)
Μονφίς (10)-Παγδατής

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ