aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΦουλ αγωνιστική δράση στο τένις

Φουλ αγωνιστική δράση στο τένις

Απρόσκοπτα συνεχίζονται τα πρωταθλήματα τένις και την περίοδο του καλοκαιριού, τόσο σε παγκύπριο όσο και διεθνές επίπεδο. Το Παγκύπριο Πρωτάθλημα «Dolphin Τροόδους», το οποίο αναβαθμίστηκε φέτος σε Grade 1, θα ολοκληρωθεί αύριο με τους τελικούς αγώνες όλων των κατηγοριών.

Θα ακολουθήσουν αμέσως μετά τρία διεθνή εφηβικά πρωταθλήματα ITF-18. Μεταξύ 23-27 Αυγούστου στον Όμιλο Αντισφαίρισης Λάρνακας, στο Εθνικό Κέντρο Τένις στη Λευκωσία το γνωστό «Κύπελλο Αφροδίτη» (30/8-3/9) το οποίο φέτος χορηγεί ο ΚΟΤ και το «Herodotou Tennis Academy» (6-10 Σεπτεμβρίου) στη Λάρνακα. Στα πιο πάνω πρωταθλήματα συμμετέχουν αθλητές από χώρες όπως Αγγλία, Αυστρία, Βέλγιο, Γερμανία, Ελλάδα, Ισραήλ, Ιταλία, Ρωσία, Νότιο Αφρική κ.ά.

Εξαιρετικό ενδιαφέρον αναμένεται να έχουν και τα δύο διεθνή πρωταθλήματα Seniors που διοργανώνουν για πρώτη φορά ο Όμιλος Παραλιμνίου (12-17 Σεπτεμβρίου) και το Σπόρτιγκ Κλαπ Λεμεσού (19-24 Σεπτεμβρίου). Οι δηλώσεις συμμετοχής για το πρωτάθλημα του Ο.Α. Παραλιμνίου κλείνουν στις 24 Αυγούστου και για το Σπόρτιγκ Κλαπ Λεμεσού στις 31 Αυγούστου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ