aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΦεντερερ: «Θα είμαι και του χρόνου στο Laver Cup, από άλλη θέση»

Φεντερερ: «Θα είμαι και του χρόνου στο Laver Cup, από άλλη θέση»

Να «δώσει το παρών» και στο Laver Cup της επόμενης χρονιάς (θα διεξαχθεί στο Βανκούβερ του Καναδά), υποσχέθηκε ο Ρότζερ Φέντερερ, ο οποίος απευθύνθηκε στον κόσμο που βρέθηκε στην «O2 Arena» του Λονδίνου για να παρακολουθήσει το φινάλε του τουρνουά.

Ο θρυλικός Ελβετός τενίστας έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα του Υπόλοιπου Κόσμου για την κατάκτηση του τίτλου και ευχαρίστησε τους πάντες για την παρουσία τους στη διοργάνωση.

«Δεν ετοίμασα ομιλία, γιατί δεν περίμενα να μιλήσω. Μπράβο στην μικτή Κόσμου για την ανατροπή. Περίμενα να κερδίσουμε, αλλά το άξιζαν και μπορούν να το διασκεδάσουν. Ελπίζω μόνο η έντονα συναισθηματική βραδιά της Παρασκευής να μην επηρέασε την ομάδα μου. Το διασκέδασα πάντως, ήταν ένα φανταστικό τριήμερο. Και τους ευχαριστώ όλους. Θα είμαι και του χρόνου στο Laver Cup να τους υποστηρίξω, από άλλη θέση», δήλωσε εν μέσω αποθέωσης ο Φέντερερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ