aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΦέντερερ για Τσιτσιπά: «Αφήνω το τένις σε καλά χέρια»

Φέντερερ για Τσιτσιπά: «Αφήνω το τένις σε καλά χέρια»

Τον 100ο τίτλο της καριέρα του, πανηγύρισε ο Ρότζερ Φέντερερ, επικρατώντας στο Ντουμπάι του Στέφανου Τσιτσιπά. Μάλιστα, στις δηλώσεις του πριν την απονομή, εμφανίστηκε με διάθεση να επαινέσει τον Έλληνα πρωταθλητή και τη νέα γενιά τενιστών, τονίζοντας ότι τώρα που πλησιάζει το αθλητικό του τέλος, ξέρει ότι αφήνει σε καλά χέρια το άθλημα!

«Δεν ξέρω αν είχε γεννηθεί όταν κέρδισα τον πρώτο μου τίτλο. Είναι σίγουρα προνόμιο γιατί κάποια στιγμή θα τους παρακολουθώ εγώ από την τηλεόραση. Πάντα ήταν ξεχωριστό για μένα όταν αντιμετώπιζα τα ινδάλματά μου, τον Άγκασι, τον Σάμπρας. Τώρα είμαι στη θέση τους και δίνεται η ευκαιρία σε νέους παίκτες να με αντιμετωπίσουν, όπως δίνεται η ευκαιρία και σε μένα να παίζω ίσως απέναντι σε μελλοντικούς θρύλους. Είναι υπέροχο. Είμαι σίγουρος πως ο Στέφανος θα έχει μια εκπληκτική καριέρα, ήδη έχει. Το τένις είναι σε καλά χέρια, είτε είμαι εκεί είτε όχι», ήταν το σχόλιο του Ελβετού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ