aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣ«European University» Cyprus Beach Tennis Tournament

«European University» Cyprus Beach Tennis Tournament

Ολοκληρώθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία το διεθνές πρωτάθλημα μπιτς τένις, που διοργάνωσε ο Όμιλος Παράκτιας Αντισφαίρισης Λεμεσού στην όμορφη παραλία της Παρεκκλησιάς.

Το πρωτάθλημα χωρίστηκε σε δύο φάσεις. Η πρώτη βρήκε νικητές στο διπλό ανδρών τα αδέλφια από το Ισραήλ Goor Adiv/Yum Adiv και δευτεραθλητές τους Κύπριους Ανδρέα Θαλασσινό και Μάριο Βυρίδη, ενώ στο διπλό γυναικών πρωταθλήτριες αναδείχθηκαν οι Αναστασία Κοκκίνου από την Ελλάδα και Jelena Zoric από τη Σερβία και δευτεραθλήτριες οι Κύπριες Άντρια Τσαγγαρίδου και Μαριάννα Τσακκιστού.

Στη δεύτερη φάση, με χρηματικά έπαθλα 2.500 ευρώ, πρωταθλητές αναδείχθηκαν στο διπλό ανδρών οι Ιωάννης Δημόπουλος και Γιώργος Μαρτίνης από την Ελλάδα, με δευτεραθλητές τους Κύπριους Πέτρο Παγδατή και Κρίστοφερ Κουτρουζά. Στο διπλό γυναικών πρωταθλήτριες βγήκαν και πάλι οι Αναστασία Κοκκίνου και Jelena Zoric και δευτεραθλήτριες οι Mihaela Horiceanu από τη Ρουμανία με την Ελεονώρα Ξενοφώντος από την Κύπρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ