aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΈρευνα για την υπόθεση Τζόκοβιτς η Tennis Australia

Έρευνα για την υπόθεση Τζόκοβιτς η Tennis Australia

Ανακοίνωση για την υπόθεση-φιάσκο του Νόβακ Τζόκοβιτς έβγαλε η Tennis Australia, χωρίς να αναφέρει το όνομα του 34χρονου Σέρβου ή τις… επίμαχες λέξεις «βίζα» και «ιατρική εξαίρεση».

Αφού πρώτα τονίζεται ότι οι αποφάσεις του υπουργείου μετανάστευσης και του ομοσπονδιακού δικαστηρίου είναι σεβαστές, αναφέρονται μεταξύ άλλων τα εξής:

«Αναγνωρίζουμε ότι τα πρόσφατα γεγονότα αποτέλεσαν σοβαρή αναστάτωση για όλους και λυπούμαστε βαθιά για την επίδραση που είχαν σε όλους τους παίκτες. Πάντα υπάρχουν μαθήματα και θα ελέγξουμε όλες τις πλευρές της προετοιμασίας και εφαρμογής για να ενημερώσουμε για τον σχεδιασμό μας – όπως κάνουμε κάθε χρόνο. Η διαδικασία πάντα ξεκινάει όταν θα έχουν σηκώσει τα τρόπαια οι πρωταθλητές του Australian Open».

Ο ευθύνες της Tennis Australian για ό,τι συνέβη με τον Τζόκοβιτς είναι αδιαμφησβήτητα πολύ μεγάλες και δεν είναι λίγοι οι Αυστραλοί που ζητούν την παραίτηση του αφεντικού της ομοσπονδίας, του Κρεγκ Τάιλι. Ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο, άλλωστε, δεν θα έμπαινε στο αεροπλάνο για Μελβούρνη αν δεν είχε τη διαβεβαίωση ότι η ιατρική εξαίρεσή του αρκούσε για να μπει στη χώρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ