aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΕπτά μετάλλια για την Κύπρο

Επτά μετάλλια για την Κύπρο

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το ετήσιο διεθνές τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης που διοργάνωσε η Παγκύπρια Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης στο πολυπροπονητήριο «Ευάγγελος Φλωράκης» με τη συμμετοχή των Εθνικών ομάδων των Νορβηγίας, Λιβάνου, Αρμενίας, Ιορδανίας, Μάλτας και Κύπρου στις κατηγορίες εφήβων, νεανίδων, παίδων και κορασίδων σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο.

Ο συνολικός απολογισμός της χώρας μας ήταν 2 χρυσά, 3 αργυρά και 2 χάλκινα μετάλλια και με τα χρώματα της Κύπρου είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν 20 αθλητές/τριες. Τα χρυσά μετάλλια εξασφαλίσαμε στο ομαδικό νεανίδων και στο ομαδικό κορασίδων.

Τα αργυρά με τους Σ. Ηλία (ατομικό παίδων) και Κ. Μελετιέ (ατομικό νεανίδων) και στο ομαδικό παίδων. Τα χάλκινα μετάλλια κατακτήσαμε στο ομαδικό εφήβων και στο ατομικό νεανίδων με την Ν. Ππάλη. Οι αγώνες ήταν αρκετά ενδιαφέροντες και ικανοποίησαν τους φίλους του αθλήματος, που είχαν την τύχη να τους παρακολουθήσουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ