aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣ«Επιβίωσε» από μεγάλη μάχη με τον Κύργιο ο Τιμ

«Επιβίωσε» από μεγάλη μάχη με τον Κύργιο ο Τιμ

Έκανε υπερπροσπάθεια, όμως λύγισε απέναντι στον Ντομινίκ Τιμ ο Νικ Κύργιος, ο οποίος προηγήθηκε 2-0 σετ και ηττήθηκε τελικά με 4-6, 4-6, 6-3, 6-4, 6-4.

Στην επόμενη φάση το Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης θα αντιμετωπίσει τον Ντιμιτρόφ (Νο21), ο οποίος προκρίθηκε… ξεκούραστα, αφού ο Καρένιο Μπούστα αποσύρθηκε από το μεταξύ τους ματς στις αρχές του δεύτερου σετ.

Ο Ελληνοαυστραλός ξεκίνησε το παιχνίδι με μπρέικ και έφτασε με σχετική άνεση στο 1-0 σετ, ενώ πίεσε πολύ και στο δεύτερο για το 2-0. Ο Τιμ «απάντησε» με αντίστοιχο τρόπο στο τρίτο σετ. Με μπρέικ στο δεύτερο γκέιμ προηγήθηκε 3-0 και –με αμφότερους να μην κάνουν ούτε λάθος στη συνέχεια- μείωσε σε 2-1 σετ.

Ο Αυστριακός ξεκίνησε με πίεση το τέταρτο σετ, με τον Κύργιο να «λυγίζει» στο 5-4 και τον Τιμ να φτάνει στην ισοφάριση (2-2 σετ) με 6-4. Η σκληρή μάχη συνεχίστηκε ως το 3-3 του πέμπτου σετ. Στο έβδομο γκέιμ ο Κύργιος «έσβησε» μπρέικ πόιντ, όμως δεν σταμάτησε τον Τιμ από το μπρέικ , που του άνοιξε το δρόμο για τη νίκη με 6-4.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ