aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΕπίσημο: Επιστρέφει στο tour ο Φέντερερ!

Επίσημο: Επιστρέφει στο tour ο Φέντερερ!

Οι καρδιές των θαυμαστών του Ρότζερ Φέντερερ πήγαν στις θέσεις τους, καθώς ο Ελβετός θρύλος ετοιμάζεται για το μεγάλο comback!
Αυτή τη φορά, μάλιστα, έχουμε και ημερομηνία: η πρώτη του εμφάνιση μετά από 13 μήνες θα γίνει στην Ντόχα, στο τουρνουά της κατηγορίας ATP 250 που ξεκινάει στις 8 Μαρτίου.

Ο 39χρονος τενίστας δεν έπαιξε σε κανένα ματς μετά το περσινό Australian Open, αφού χρειάστηκε να υποβληθεί σε δύο επεμβάσεις στο γόνατο. Το αρχικό του πλάνο ήταν να παίξει φέτος στη Μελβούρνη, ωστόσο δεν ένιωσε 100% έτοιμος και προτίμησε να μη ρισκάρει.

Την είδηση της επιστροφής αποκάλυψε ο ίδιος στο SRF, όπου τόνισε πως διάλεξε ένα μικρότερο τουρνουά για την επιστροφή του για να είναι λιγότερο το άγχος. «Νομίζω ότι είναι η σωστή στιγμή, θέλω να πανηγυρίσω ξανά μεγάλες νίκες», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Το υπόλοιπο πρόγραμμά του δεν είναι ακόμα γνωστό, όμως θα προσπαθήσει να παίξει και στο χώμα, πριν ρίξει όλο το βάρος σε Χάλε, Wimbledon και Ολυμπιακούς Αγώνες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ