aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣ«Επειδή φοβόμαστε την ΑΤΡ, γινόμαστε μηχανές»

«Επειδή φοβόμαστε την ΑΤΡ, γινόμαστε μηχανές»

Με αφορμή το περιστατικό όπου ο Γκρίγκορ Ντιμιτρόφ ξέσπασε και κομμάτιασε τη ρακέτα του στο ματς με τον Άντριαν Ουνγκούρ, ο Μάρκος Παγδατής παραχώρησε δηλώσεις αφού είναι κάτι που έκανε και εκείνος στο παρελθόν.

«Είναι διασκεδαστικό, νομίζω είναι ΟΚ, ανθρώπινο. Πιστεύω ότι αρέσει στον κόσμο αν και κάποιοι αποδοκιμάζουν. Το βλέπουν και το παίρνουν ως αστείο. Ο άνθρωπος δεν έκανε κάτι κακό, έτσι; Είναι καλό να βγάζεις το θυμό προς τα έξω κάποτε», σχολίασε ο Μάρκος.

Ενώ για το δικό του περιστατικό είπε: «Δεν με ενδιαφέρει καθόλου! Ο κόσμος που το είδε γέλασε, το ίδιο και εγώ. Για να σας δείξω πόσο πολύ δεν ντρέπομαι, το έδειξα και στην κόρη μου. Είναι πολύ μικρή για να καταλάβει, μόνο τεσσάρων αλλά και αυτή πετάει την ρακέτα της!».

Αργότερα εξήγησε γιατί τέτοια περιστατικά συμβαίνουν σπάνια: Ξέρετε γιατί δεν συμβαίνει τόσο συχνά; Επειδή φοβόμαστε την ΑΤΡ, γινόμαστε μηχανές. Δεν μπορούμε να πούμε “shit”, δεν μπορούμε να πούμε “whore”, δεν μπορούμε να πούμε τίποτα. Απέναντι στον Σιμόν δέχθηκα προειδοποίηση γιατί είπα “fuck”. Αν κοιτάξουμε τι συμβαίνει στο ποδόσφαιρο… Η ΑΤΡ πρέπει να κάνει κάτι γι’ αυτό».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ