aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΕπανεκκίνηση με το παγκύπριο του Ομίλου Αμμοχώστου

Επανεκκίνηση με το παγκύπριο του Ομίλου Αμμοχώστου

Το Τένις επιστρέφει σε πλήρεις αγωνιστικούς ρυθμούς με τη διοργάνωση του πρώτου Παγκυπρίου πρωταθλήματος στην Κύπρο, μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων λόγω Covid-19. Η επανεκκίνηση δίνεται με τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος που διοργανώνει ο Όμιλος Αντισφαίρισης Αμμοχώστου “Famagusta Tennis Club & Lemesia Pancyprian Tournament Grade 1 2020” από 19-27 Ιουνίου στις εγκαταστάσεις του Ομίλου στη Λεμεσό.

Στο πρωτάθλημα θα διεξαχθούν αγώνες σε 21 κατηγορίες σε Μονά και Διπλά, Αντρών/Γυναικών, U18, U16, U14, U12 και στο MD+35. Η τελευταία ημέρα δήλωσης συμμετοχής είναι η Δευτέρα 15 Ιουνίου, και η κλήρωση του πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Ιουνίου στις 18.00 το απόγευμα. Επιδιαιτητής του πρωταθλήματος είναι ο κ. Γιώργος Βασιλειάδης.

Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία φιλάθλων στις κερκίδες, ενώ ανοικτοί για το κοινό θα είναι οι ανοιχτοί χώροι εστίασης του Ομίλου, σύμφωνα με τις διατάξεις και τα μέτρα που ισχύουν για τον Covid-19.

Αμέσως μετά το πρωτάθλημα του Ο.Α.Αμμοχώστου θα διεξαχθεί από 26 Ιουνίου μέχρι 4 Ιουλίου, το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Eleon Grade 1 στη Λευκωσία. Το Τένις επαναδραστηριοποιήθηκε με την έναρξη των προπονήσεων από τις 4 Μαΐου, και οι αθλητές βρίσκονται ήδη σε ικανοποιητικό βαθμό ετοιμότητας, ενώ έχουν επαναδραστηριοποιηθεί όλοι οι Όμιλοι Αντισφαίρισης στην Κύπρο. Στόχος της ΟΑΚ είναι να δοθεί προτεραιότητα στη διεξαγωγή όλων των Παγκυπρίων Πρωταθλημάτων που ήταν προγραμματισμένα για το 2020 και προς τον σκοπό αυτό θα γίνουν οι αντίστοιχες αναπροσαρμογές στο Καλεντάρι της Ομοσπονδίας. Στόχο επίσης αποτελεί η διεξαγωγή όσο το δυνατόν περισσοτέρων διεθνών πρωταθλημάτων στην Κύπρο εφόσον όλα κυλήσουν ομάλα μετά το άνοιγμα των αεροδρομίων και την έγκριση της Tennis Europe και της ITF, οι οποίες προς το παρόν έχουν αναστείλει τις διοργανώσεις τους μέχρι 31 Ιουλίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ