aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΈνα τουρνουά τέλειωσε και άλλο ήδη άρχισε!

Ένα τουρνουά τέλειωσε και άλλο ήδη άρχισε!

Ολοκληρώθηκε το Παγκύπριο Πρωτάθλημα «Herodotou Tennis Academy», κατηγορίας Grade1 ύστερα από αγωνιστική δράση δύο εβδομάδων, με τη συμμετοχή 165 αντισφαιριστών σε 19 διαφορετικές κατηγορίες. Στον τελικό των ανδρών, για άλλη μια φορά το δίδυμο συνέθεσαν οι Μενέλαος Ευσταθίου και Ελευθέριος Νέος με τον πρώτο να κερδίζει με 2-0 σετ (6-2, 6-2).

Στις γυναίκες νικήτρια αναδείχτηκε η Ελένη Λουκά επί της Θέμιδας Χάλιου με 2-1 σετ (6-7[5], 6-3, 6-0). Ξεχώρισαν επίσης οι νίκες σε δύο διαφορετικές ηλικιακές κατηγορίες των Φλωρεντίας Χατζηγεωργίου (U18, U16) και Κλειώς Μαρίας Ιωάννου (U14, U12), ενώ την πρώτη της εμφάνιση σε τελικό έκανε η Άννα Δεμιρτζή (U12) η οποία συμμετείχε για πρώτη φορά στην κατηγορία. Εν τω μεταξύ, άρχισε χθες το Παγκύπριο Πρωτάθλημα «Nicosia Field Club» Grade 1 και οι αγώνες θα διαρκέσουν μέχρι το Σάββατο 25 Μαρτίου.

Τέλος, στο Ουζμπεκιστάν βρίσκονται οι Μενέλαος Ευσταθίου, Ελευθέριος Νέος και Νικόλας Κάμπελ, όπου συμμετέχουν στο «37th Tashkent ITF Juniors» Grade II, της ITF Junior, με κύριο στόχο τη βελτίωση της ατομικής τους βαθμολογίας και τη βελτίωση στην παγκόσμια κατάταξη Junior.

O Κάμπελ ξεπέρασε τρεις αντιπάλους για να μπει στην κλήρωση του κυρίως ταμπλό (στον πρώτο γύρο θα αντιμετωπίσει τον Ντιουσμετίεφ από τον Καζακστάν), ενώ οι Ευσταθίου και Νέος πέρασαν απευθείας στο κυρίως ταμπλό, ήδη σημείωσαν από μία νίκη και βρίσκονται στους «16».

Οι Ευσταθίου και Νέος προχώρησαν και στους «8» στο διπλό, όπως επίσης και ο Κάμπελ (με παρτενέρ τον Σπασίμπο). Το πρωτάθλημα ολοκληρώνεται το προσεχές Σάββατο, ωστόσο οι τρεις τενίστες θα παραμείνουν στο Ουζμπεκιστάν για να συμμετάσχουν στο 21st Namangan ITF Juniors (Grade III).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ