aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΕλλάδα και Κύπρος στο πόδι πρωινιάτικα για τον Τσιτσιπά

Ελλάδα και Κύπρος στο πόδι πρωινιάτικα για τον Τσιτσιπά

Ημέρες 2006 ζει η Ελλάδα και η Κύπρος! Τότε, το Πανελλήνιο παρακολουθούσε με αγωνία την πορεία του Μάρκου Παγδατή στο Αυστραλιανό Όπεν, σήμερα τον Στέφανο Τσιτσιπά. Η «καρδιά» του ελληνικού αθλητισμού λοιπόν χτυπά σήμερα στη Μελβούρνη.

Ο 20χρονος Έλληνας τενίστας θέλει να συνεχίζει την εκπληκτική του πορεία, αντιμετωπίζοντας στα ημιτελικά ένα θρύλο του αθλήματος. Τον 32χρονο Ισπανό Ράφα Ναδάλ, ο οποίος επικράτησε στους «8» του Φράνσις Τιαφό με 3-0 σετ. Η αναμέτρηση στα ημιτελικά του Γκραν Σλαμ της Αυστραλίας θα διεξαχθεί σήμερα το πρωί, στις 10:30.
O μεγάλος αντίπαλος του Έλληνα τενίστα με δηλώσεις του έπλεξε το εγκώμιο του Στέφανου Τσιτσιπά, καθώς εκτίμησε ότι θα γίνει ένας από τους κορυφαίους τενίστες παγκοσμίως.

Σήμερα φυσικά αναμένεται να κάνει ό,τι μπορεί για να του φράξει τον δρόμο και αναμένεται μεγάλη μάχη ανάμεσά τους. Στις προηγούμενες δύο φορές που τέθηκαν αντιμέτωποι, ο Ισπανός επικράτησε ισάριθμες φορές, 2-0 στο Όπεν της Βαρκελώνης (6-2, 6-1) και 2-0 στο Όπεν του Καναδά (6-2, 7-6). Ευχή των Ελλήνων και Κύπριων φιλάθλων, ασφαλώς, σήμερα να αλλάξει η ροή των αποτελεσμάτων. Πριν από τη μάχη Τσιτσιπά-Ναδάλ θα διεξαχθούν οι ημιτελικοί στις γυναίκες, ενώ ο δεύτερος ημιτελικός θα διεξαχθεί αύριο, επίσης στις 10:30.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ