aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΕκτός τετράδας στο Indian Wells ο Τσιτσιπάς (vids)

Εκτός τετράδας στο Indian Wells ο Τσιτσιπάς (vids)

Στα προημιτελικά ολοκληρώθηκε η παρουσία του Στέφανου Τσιτσιπά στο Indian Wells 2021.

Ο Έλληνας τενίστας που δεν ήταν σταθερός στο παιχνίδι του και έδειξε καλά στοιχεία μόνο στο 2ο σετ ηττήθηκε με 6-4,2-6, 6-4 από τον Νικολόζ Μπασιλασβίλι ο οποίος θα παίξει στον ημιτελικό του Σαββάτου με τον Φριτζ ή τον Ζβέρεφ.

Μπρέικ και σταθερότητα

Στο 1ο σετ ο Νικολόζ Μπασιλασβίλι θα ξεκινήσει με τριπλό μπρέικ πόιντ και θα φτάσει χωρίς απώλεια πόντου στο μπρέικ (1-0). Ο Γεωργιανός θα σβήσει μπρέικ πόιντ του Έλληνα στο 2ο γκέιμ και θα προηγηθεί με 2-0.

Με love service game μειώνει σε 2-1 ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Μπασιλασβίλι θα έχει μπρέικ πόιντ στο 5ο γκέιμ. Θα πετύχει μπρέικ και θα φτάσει στο 4-1. Θα πάρει πίσω το ένα μπρέικ για να μειώσει σε 4-2 ο Έλληνας και θα πάει στο 4-3 με το σερβίς του.

Κερδίζει και το 8ο γκέιμ ο Μπασιλασβίλι για το 5-3. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μειώνει σε 5-4 αλλά θα απωλέσει το σετ με 6-4.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει 8 winners και 7 αβίαστα και ο Νικολόζ Μπασιλασβίλι 14-12.

Πειστική απάντηση

Στο 2ο σετ, ο Έλληνας τενίστας θα προηγηθεί με 2-1 με το σερβίς του και με μπρέικ θα φτάσει στο 3-1. Προβάδισμα με 4-1 για τον Έλληνα και ο Μπασιλασβίλι θα σβήσει μπρέικ πόιντ για να μειώσει σε 4-2.

Ο Τσιτσιπάς θα κλείσει με μπρέικ το σετ στο 6-2! Ο Μπασιλασβίλι έχει 14 αβίαστα και ο Τσιτσιπάς μόλις 3.

Ο Νικολόζ Μπασιλασβίλι αρχίζει με τριπλό μπρέικ πόιντ στο 3ο σετ και θα ξεκινήσει με μπρέικ (1-0). Ο Τσιτσιπάς θα «απαντήσει» με διπλό μπρέικ πόιντ αλλά ο Μπασιλασβίλι θα το σβήσει για το 2-0.

Νικητής στα σημεία

Με love service game μειώνει σε 2-1 ο Τσιτσιπάς και θα έχει μπρέικ πόιντ στο 4ο γκέιμ. Το σβήνει και αυτό ο Γεωργιανός αλλά με το 4ο του μπρέικ στο 3ο σετ ο Έλληνας θα πάρει πίσω το μπρέικ για να ισοφαρίσει σε 2-2.

Μπρέικ πόιντ του Μπασιλασβίλι στο 7ο γκέιμ και με διπλό σφάλμα θα πετύχει με μπρέικ το 4-3. Ο Γεωργιανός θα σβήσει μπρέικ πόιντ και θα πάει στο 5-3.

Κλείνει με άσο και μειώνει σε 5-4 ο Τσιτσιπάς αλλά ο Μπασιλασβίλι θα κλείσει το σετ στο 6-4.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ