aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΕκτός Μελβούρνης ο Παγδατής για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια!

Εκτός Μελβούρνης ο Παγδατής για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια!

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε το 2019 για τον Μάρκο Παγδατή.

Ο 33χρονος Κύπριος δεν κατάφερε να δικαιώσει τα προγνωστικά και ηττήθηκε στον 1ο γύρο των προκριματικών του Αυστραλιανού Major από τον Ντάριαν Κινγκ, αποχαιρετώντας πρόωρα την αγαπημένη του Μελβούρνη.

Ο Παγδατής, δεν θα αγωνιστεί στο main draw της διοργάνωσης για πρώτη φορά μετά το 2004, ενώ δεν θα παίξει σε κυρίως ταμπλό Grand Slam (ενώ δεν έχει ρπόβλημα τραυματισμού), για πρώτη φορά μετά το Wimbledon του 2004.

Κατώτερος των προσδοκιών εμφανίστηκε ο φιναλίστ του 2006 στην Αυστραλία και ο 26χρονος Ντάριαν Κινγκ από τα νησιά Μπαρμπέιντος, τον τιμώρησε παραδειγματικά, θέτοντας τον νοκ-άουτ.

Μετά από δυο ώρες και 17 λεπτά, ο Κινγκ, Νο172 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, επιβλήθηκε με 6-4, 4-6, 6-3 του Παγδατή και πέρασε για δεύτερη σερί χρονιά στον 2ο προκριματικό γύρο του τουρνουά, όπου θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Τσέχο Λούκας Ρόσολ.

Ο Μάρκος, αν και βρέθηκε πίσω με σετ και μπρέικ (6-4, 4-2), έδειξε ψυχικά αποθέματα, ανέβασε τον ρυθμό της απόδοσής του και αφού κέρδισε τέσσερα σερί γκέιμς, έστειλε το ματς σε τρίτο και καθοριστικό σετ.

Εκεί, αν και όλα έδειχναν πως θα καταφέρει με το ψυχολογικό αβαντάζ που είχε, να περάσει στην επόμενη φάση, ο Κινγκ ανέτρεψε τα δεδομένα, έκανε ένα και μοναδικό μπρέικ στο 4-3 υπέρ του και τελείωσε τον αγώνα λίγες στιγμές αργότερα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ