aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΈκτακτη συνέντευξη Τύπου ο Ναδάλ, θα απαντήσει για το αν θα κατέβει στο Roland Garros

Έκτακτη συνέντευξη Τύπου ο Ναδάλ, θα απαντήσει για το αν θα κατέβει στο Roland Garros

Τις τελευταίες ημέρες υπάρχουν πολλά δημοσιεύματα που αναφέρουν πως ο Ραφαέλ Ναδάλ δεν θα κατέβει στο φετινό Roland Garros. Σε αυτά τα δημοσιεύματα αναμένεται να απαντήσει ο Ισπανός σούπερ σταρ ο οποίος θα παραχωρήσει την Πέμπτη συνέντευξη Τύπου.

Ο ιστότοπος «revelo» είχε αναφέρει σχετικά με την πιθανότητα να μην κατέβει ο Ναδάλ: «Ο Ραφαέλ Ναδάλ δεν έχει αναρρώσει από τον τραυματισμό του στο ισχίο και αναμένεται να χάσει το σημαντικότερο τουρνουά της καριέρας του για πρώτη φορά από το 2004. Όπως μπορούμε να επιβεβαιώσουμε, ο κάτοχος των 22 Grand Slam εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από τον τραυματισμό στο ισχίο και αναμένεται να μην αγωνιστεί στο Παρίσι για να υπερασπιστεί τον τίτλο του».

Ο Ναδάλ απέχει από τα κορτ από τον περασμένο Ιανουάριο, όταν ένιωσε ενοχλήσεις στο ισχίο στον 2ο γύρο του Australian Open κι αποχώρησε. Αρχικά οι εκτιμήσεις έκαναν λόγο γι΄ απουσία του από τους αγώνες από 6-8 εβδομάδες, ωστόσο, η κατάσταση αποδείχθηκε αρκετά πιο περίπλοκη και ο Ισπανός έχει μείνει μακριά για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Ο ίδιος δεν έχει ανακοινώσει ακόμη το πότε θα επιστρέψει. Δεν έλαβε μέρος ούτε σ΄ ένα από τα χωμάτινα τουρνουά που έχουν γίνει (Μόντε Κάρλο, Βαρκελώνη, Μαδρίτη και το εν εξελίξει στη Ρώμη), ενώ το Roland Garros είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί από τις 28 Μαΐου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ