aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΈκπληξη στο Roland Garros: «Λύγισε» τη Σαμπαλένκα και προκρίθηκε στον τελικό η Μούχοβα

Έκπληξη στο Roland Garros: «Λύγισε» τη Σαμπαλένκα και προκρίθηκε στον τελικό η Μούχοβα

Μπήκε αποφασισμένη στο court και έκανε την έκπληξη η Καρολίνα Μούχοβα (Νο. 43), σε ένα παιχνίδι που διήρκεσε κάτι παραπάνω από τρεις ώρες!

Η Τσέχα τενίστρια επικράτησε 2-1 σετ της Σαμπαλένκα (Νο. 2 στον κόσμο) και προκρίθηκε στον τελικό του Roland Garros. Εκεί, θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Σβιόντεκ-Χαντάτ Μάια, που θα ξεκινήσει σε λίγα λεπτά.

Τα δύο πρώτα σετ οδηγήθηκαν στο τάι μπρέικ, με τη Μούχοβα να παίρνει το πρώτο και τη Λευκορωσίδα το δεύτερο. Στο τρίτο και τελευταίο κομμάτι της αναμέτρησης, η Σαμπαλένκα έδειχνε πως τελειώσει το παιχνίδι, καθώς βρέθηκε μπροστά με 5-2. Ωστόσο, η Τσέχα δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και με μία επική ανατροπή έφτασε στο 7-5, κάτι που της έδωσε και το εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης!

Αξίζει να σημειωθεί πως παίχτηκαν σχεδόν όλα τα διαθέσιμα games, καθώς οι δύο τενίστριες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι μετά από 38 εξ αυτών (39 το μέγιστο), ενώ η Μούχοβα κατάφερε να πετάξει εκτός τη Σαμπαλένκα, η οποία δεν είχε χάσει κανένα σετ πριν το σημερινό ματς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ