aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΈκανε τα εύκολα δύσκολα, αλλά πήρε την πρόκριση στους «8» της Βιέννης ο Τσιτσιπάς!

Έκανε τα εύκολα δύσκολα, αλλά πήρε την πρόκριση στους «8» της Βιέννης ο Τσιτσιπάς!

Σοβαρεύτηκε στο τέλος και τσέκαρε το εισιτήριό του για το τουρνουά της Βιέννης ο Στέφανος Τσιτσιπάς!

Ο Έλληνας τενίστας με 2-1 (6-3, 4-6, 7-5) απέκλεισε τον Τσέχο, Τόμας Μάχατς, στη φάση των «16» του Erste Bank Open και την Παρασκευή (27/10) θα αγωνιστεί με τον Κροάτη, Μπόρνα Γκότζο, για μια θέση στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Στη συνέχεια, εφόσον, προκριθεί θα τεθεί αντιμέτωπος με έναν εκ των Μεντβέντεφ ή Κατσάνοφ.

Ο Τσιτσιπάς μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και έκανε νωρίς μπρέικ στο 1ο σετ για το 2-0, ενώ με το σερβίς του πήγε στο 3-0. Ο Τσέχος προσπάθησε να βγάλει αντίδραση, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα, δεν «έσπασε» το σερβίς και το σετ έκλεισε με 6-3 υπέρ του 25χρονου.

Στη συνέχεια, στο 2ο σετ, ο Έλληνας τενίστας δεν κατάφερε να έχει «απάντηση» στο σερβίς του Μάχατς και ηττήθηκε 6-4 με τον Τσέχο να κάνει μπρέικ στο 10ο γκέιμ. Έτσι, ο Μάχατς με μπρέικ έφτασε στο 3-1 και το διατήρησε για το 4-1.

Στο 7ο γκέιμ ο Τσιτσιπάς είχε διπλό μπρέικ πόιντ και πήρε πίσω το το μπρέικ για το 4-3, ενώ και στο 11ο γκέιμ είχε διπλό μπρέικ πόιντ, με τον Μάχατς να το «σβήνει». Ίδιο αποτέλεσμα είχε και το νέο μπρέικ πόιντ του Έλληνα, όμως, με το τέταρτο έφτασε σε μπρέικ και στο 6-5. Εν τέλει, με το σερβίς του έκλεισε το σετ στο 7-5 και πήρε τη νίκη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ