aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΕυσταθίου και Χριστοδούλου τους τίτλους

Ευσταθίου και Χριστοδούλου τους τίτλους

Ύστερα από αγωνιστική δραστηριότητα δύο εβδομάδων, ολοκληρώθηκε το -παγκύπριο πρωτάθλημα τένις που διοργάνωσε το Sporting Club Λεμεσού, με τη συμμετοχή πέραν των 110 αντισφαιριστών σε 16 διαφορετικές ηλικιακές κατηγορίες σε μονά και διπλά. Το πρωτάθλημα ήταν κατηγορίας «Grade 1» και ανέδειξε μεγάλο νικητή στην κατηγορία ανδρών τον Μενέλαο Ευσταθίου, ο οποίος νίκησε ύστερα από ένα συναρπαστικό τελικό που ξεπέρασε τις δύο ώρες σε χρονική διάρκεια τον Ελευθέριο Νέο με 2-1 σετ (6-2, 5-7, 7-6[1]).

Ο Μενέλαος Ευσταθίου προσπάθησε να κερδίσει τον αγώνα με χτυπήματα κυρίως από τη βασική γραμμή και με σταθερό ρυθμό από την αρχή μέχρι το τέλος. Ο Ελευθέριος Νέος είχε πιο επιθετικά χτυπήματα, έδειχνε ικανός σε όλη τη διάρκεια του δεύτερου και του τρίτου σετ να κερδίσει τον αγώνα, έκανε όμως και περισσότερα αβίαστα λάθη στη χωμάτινη επιφάνεια του Sporting Club.  Νικήτρια στην κατηγορία των γυναικών αναδείχθηκε η Λυγία Χριστοδούλου, η οποία επικράτησε εύκολα στον τελικό της Γιούλιας Ντιάτσκοβα με 2-0 σετ (6-0, 6-0).

Το πρωτάθλημα χαρακτηρίστηκε από την άψογη διοργάνωση και τα μηδενικά προβλήματα σε σχέση με την τήρηση του αγωνιστικού προγράμματος. Κατά την τελευταία μέρα των αγώνων, όπου έγιναν και οι απονομές, τους τελικούς παρακολούθησαν ο δήμαρχος Λεμεσού Νίκος Νικολαΐδης, ο πρόεδρος της ΟΑΚ, Φίλιος Χριστοδούλου και μέλη του Διοικητικού Συμβούλιο της Ομοσπονδίας, καθώς και πολλοί φίλοι του αθλήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ