aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΔύσκολο εμπόδιο στον δρόμο του Παγδατή!

Δύσκολο εμπόδιο στον δρόμο του Παγδατή!

Ο Μάρκος Παγδατής αντιμετωπίζει σήμερα τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ στον τουρνουά του Γουίμπλεντον. Ο 32χρονος Κύπριος τενίστας, ο οποίος προέρχεται από καλή πορεία στο Αττάλεια Όπεν, εκμεταλλεύτηκε την καλή κλήρωση στον πρώτο γύρο του θρυλικού τουρνουά, και δείχνοντας το σοβαρό του πρόσωπο απέναντι στον Βρετανό Τζέημς Γουόρντ, προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του 131ου Γουίμπλεντον, για όγδοη φορά στην καριέρα του.

Ο Παγδατής, ο οποίος ταλαιπωρείται από τραυματισμούς τα τελευταία χρόνια, οι οποίοι δεν τον αφήνουν πολλές φορές να ολοκληρώνει τα παιχνίδια του, όπως είδαμε και την περασμένη εβδομάδα στον ημιτελικό της Αττάλειας, θα παίξει αυτήν την φορά απέναντι σε έναν πιο δύσκολο αντίπαλο, τον 13ο στη βαθμολογία Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ.

Μπορεί οι πιθανότητες να μην είναι με το μέρος του στον επόμενο γύρο, απέναντι στον Βούλγαρο σπεσιαλίστα στο γρασίδι, όμως ο Μάρκος, έχει αγωνιστεί επτά φορές στον δεύτερο γύρο του Λονδρέζικου Major, έχοντας πάρει έξι (!) φορές την πρόκριση για τη συνέχεια. Ένα στατιστικό στοιχείο, που σίγουρα δίνει παραπάνω πιθανότητες στον Παγδατή, για καλύτερη πορεία, από αυτήν μέχρι τον δεύτερο γύρο. Η μοναδική νίκη του πρωταθλητή μας επί του Ντιμιτρόφ ήταν στο Γουίμπλεντον το 2012.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ