aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΔυσκολεύτηκε η Σερίνα! - VIDEO

Δυσκολεύτηκε η Σερίνα! – VIDEO

Μέσα σε δύο ώρες και κάτι, η Αμερικανή έπαιξε δύο set 6-4, 7-6(10), με αντίπαλο την «μαχητική» Γαλλίδα που συμπληρώνει την πρώτη τριαντάδα της Παγκόσμιας κατάταξης.

Τα δύο «κομμάτια» του αγώνα ήταν κλειστά, με την κορυφαία τενίστρια στον κόσμο να χάνει πολλά «break points» (11) που εν τέλει δεν της στοίχησαν τη πρόκριση και την επόμενη «μάχη» με την Ελίνα Σβιτολίνα.

Στο πρώτο set, τα games γέμισαν από τις δύο αθλήτριες, με την Γουίλιαμς να σώζει τον εαυτό της στο τρίτο και το ένατο game, όπου η Μλαντένοβιτς έφτασε σε απόσταση «αναπνοής» από το «break». Εκεί, που όλα έδειχναν ότι η Γαλλίδα θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, η Γουίλιαμς έβαλε σε εφαρμογή τις καλές επιστροφές και «έσπασε» το σέρβις της αντιπάλου της, έπειτα από δύο αποτυχημένες προσπάθειες και «άνοιξε» το σκορ.

Το δεύτερο set είχε τελείως διαφορετική «εικόνα», με την Αμερικανή να χάνει πολλά «break point», και την Μλαντένοβιτς να παραμένει «ζωντανή» χάρη στο σέρβις της. Το «tie break» ήταν αυτό που έδωσε τη λύση…

Η «μάχη» συναρπαστική, με την Σερίνα να βγαίνει αφθαρτη παρόλο που απώλεσε αρκετά «match point», και είδε την Μλαντένοβιτς να χάνει ένα set point που θα άλλαζε τελείως τις ισορροπίες.

Λίγο νωρίτερα, η Ελίνα Σβιτολίνα επιβεβαίωσε πόσο επικίνδυνη τενίστρια είναι και έχοντας στο πλευρό της την σπουδαία Ζιστίν Ενάν, προκρίθηκε στον 4ο γύρο του Γαλλικού Όπεν με straight sets νίκη επί της Άννα Ιβάνοβιτς.

Η 21χρονη Ουκρανή, μετά από κλειστό και αμφίρροπο ματς, επιβλήθηκε 6-4, 6-4της πρωταθλήτριας του Παρισιού το 2008 και πρώην Νο1 της κατάταξης, παίρνοντας το εισιτήριο για τις “16” καλύτερες του θεσμού, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά μετά τον περσινό προημιτελικό της.

Σπουδαίο παιχνίδι έγινε και στην αναμέτρηση της Κάρλα Σουάρεζ Ναβάρο με τη Ντομίνικα Τσιμπούλκοβα και νικήτρια την Ισπανίδα η οποία επιβλήθηκε 6-4, 3-6, 6-1 του Νο22 του ταμπλό και θα αντιμετωπίσει τη Γιούλι Πουτίντσεβα που νωρίτερα είχε εύκολο έργο κόντρα στην Κάριν Κναπ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ