aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΔυσκολεύτηκε, αλλά προκρίθηκε η Σάκκαρη στο δεύτερο γύρο του Australian Open

Δυσκολεύτηκε, αλλά προκρίθηκε η Σάκκαρη στο δεύτερο γύρο του Australian Open

Το εμπόδιο της Τατιάνα Μαρία ξεπέρασε η Μαρία Σάκκαρη, η οποία κατάφερε να επικρατήσει με 2-0 σετ, στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία στη Rod Laver Arena του Αυστραλιανού Open.

Συγκεκριμένα, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια Γερμανίδας (Νο.287) αντιπάλου της με 6-4, 7-6(2) σε 1 ώρα και 46 λεπτά στη φάση των «64» της διοργάνωσης θα αντιμετωπίσει την Tσινβέν Ζενγκ από την Κίνα που έκανε την έκπληξη και απέκλεισε την Λευκορωσίδα Αλιακσάντρα Σάσνοβιτς (Νο.76) με 2-1, σε ματς που ακολούθησε της Σάκκαρη.

Η Μαρία Σάκκαρη θεωρητικά είχε εύκολο έργο, όμως το άγχος της πρεμιέρας την οδήγησε σε αβίαστα λάθη που εκμεταλλεύτηκε η Τατιάνα Μαρία, με τις δύο τενίστριες να πηγαίνουν χέρι-χέρι στο σκορ μέχρι το ένατο game του πρώτου σετ.

Σε εκείνο το σημείο του αγώνα φάνηκε η ανωτερότητα της κορυφαίας Ελληνίδας τενίστριας, η οποία μπόρεσε να «απαντήσει» στο θρίλερ που πήγε να δημιουργήσει η ίδια ολοκληρώνοντας το παιχνίδι με 37 αβίαστα λάθη για 28 winners.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ