aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΔυσκολεύτηκε αλλά δεν έχασε σετ ο Φέντερερ (vid)

Δυσκολεύτηκε αλλά δεν έχασε σετ ο Φέντερερ (vid)

Το νικηφόρο σερί του στη Μελβούρνη, συνέχισε ο Ρότζερ Φέντερερ που ξεπέρασε στα τρία σετ το εμπόδιο του μαχητικού Ντάνιελ Έβανς.

Ο 37χρονος Ελβετός, σημείωσε την 16η συνεχόμενη νίκη του στην Αυστραλία, επικρατώντας πιο δύσκολα απ’το αναμενόμενο με 7-6(5), 7-6(3), 6-3 του Βρετανού και λίγο αργότερα έμαθε τον αντίπαλό του στον 3ο γύρο που θα είναι ο Τέιλορ Φριτζ, μετά τη σπουδαία και δύσκολη νίκη του Αμερικανού επί του Γκάελ Μονφίς με 6-3, 6-7(8), 7-6(6), 7-6(5).

Ήταν ένα δύσκολο ματς για τον Φέντερερ ο οποίος χρειάστηκε να παίξει πολύ καλό τένις για να μην έχει απώλειες κόντρα στον γενναίο Ντάνιελ Έβανς.

Ο 28χρονος από το Μπέρμιγχαμ, εμφανίστηκε ιδιαίτερα εμπνευσμένος στη Rod Laver Arena απέναντι στο Βασιλιά του αθλήματος και τον δυσκόλεψε πολύ με το σταθερό και ποικιλόμορφο παιχνίδι του.

Γενικά οι δύο άνδρες πρόσφεραν τένις υψηλού επιπέδου στο κεντρικό court, με ελάχιστα αβίαστα λάθη (17 ο Φέντερερ, 14 ο Έβανς) και αρκετούς winners (56 ο Φέντερερ και 28 ο Έβανς).

Απλά, ο Φέντερερ ήταν λίγο καλύτερος στις κρίσιμες στιγμές των δύο tie breaks και ήταν λογικό στο 3ο να έρθει η πτώση του Ντάνιελ Έβανς που προερχόταν από τα προκριματικά και είχε ήδη 4 αγώνες στην πλάτη του.

Ο έξι φορές πρωταθλητής του Αυστραλιανού Όπεν, πέτυχε το γρήγορο break στο 4ο game (3-1) του 3ου σετ και σφράγισε τη νίκη του μετά από 2 ώρες και 35 λεπτά αγώνα στο κεντρικό court.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ