aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΔύο τίτλοι για την Κύπρο στους τελικούς (pics)

Δύο τίτλοι για την Κύπρο στους τελικούς (pics)

Με την κατάκτηση από Κύπριους αντισφαιριστές των τίτλων τόσο στο Μονό Αγοριών όσο και στο Διπλό Αγοριών, ολοκληρώθηκε χθες Σάββατο 3 Νοεμβρίου το διεθνές πρωτάθλημα Eleon Tennis Club TE-U16 Grade 3. Αποτελέσματα που τιμούν την κυπριακή αντισφαίριση και δικαιώνουν τις προσπάθειες της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης και των ομίλων που διοργανώνουν τα διεθνή πρωταθλήματα στην Κύπρο.

Στον τελικό του Μονού Αγοριών, με τον οποίο ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα, ο Ματία Μάτιτς (Νο5) νίκησε ύστερα από αγώνα δύο ωρών τον Ντράγκος Ποπεάνγκα (Νο2) από τη Ρουμανία με 2-0 [7-6(6), 6-4]. Καθοριστικό για την εξέλιξη του αγώνα και του τελικού αποτελέσματος υπήρξε το τάι μπρέικ του πρώτου σετ, στο οποίο ο Μάτιτς νίκησε με 8-6, κερδίζοντας αγωνιστικό και ψυχολογικό προβάδισμα έναντι του αντιπάλου του. Στο δεύτερο σετ προστάτεψε με επιτυχία μέχρι το τέλος το μπρέικ που σημείωσε στα μέσα του σετ, κερδίζοντας με 6-4.

Τον τελικό του Μονού Αγοριών παρακολούθησε ο πρόεδρος του ΚΟΑ Κλεάνθης Γεωργιάδης, ο οποίος απένειμε τα έπαθλα στους νικητές. Είχαν προηγηθεί οι άλλοι τρεις πρωινοί τελικοί του Σαββάτου στους οποίους καταγράφηκε ακόμη μια μεγάλη κυπριακή επιτυχία. Οι Σέργιος Κύζας και Στέφανος Σάββα κατέκτησαν τον τίτλο στο Διπλό Αγοριών ύστερα από την επικράτησή τους στον τελικό των Ντράγκος Ποπεάνγκα (Rom) /Σιμόνε Σορμπίνο (Ita) με 2-0 (6-3, 6-2).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ