aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΔιήμερο τελικών στον Όμιλο Αντισφαιρίσεως Αμμοχώστου

Διήμερο τελικών στον Όμιλο Αντισφαιρίσεως Αμμοχώστου

Ύστερα από αγωνιστική δραστηριότητα δύο εβδομάδων, ολοκληρώνεται το Σάββατο 22 Οκτωβρίου, το Παγκύπριο Πρωτάθλημα που διοργάνωσε ο Όμιλος Αντισφαίρισης Αμμοχώστου με τη συμμετοχή 150 περίπου αντισφαιριστών που λαμβάνουν μέρος σε 20 διαφορετικές ηλικιακές κατηγορίες.

Το πρωτάθλημα είναι κατηγορίας Grade 1, και το διήμερο που ακολουθεί θα πραγματοποιηθούν μεταξύ άλλων οι τελικοί στις κατηγορίες και Ανδρών και Γυναικών. Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει ο τελικός των Ανδρών που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο.

Ο Μενέλαος Ευσταθίου με τον Κωνσταντίνο Ηλία συγκροτούν το ένα πολύ δυνατό ζευγάρι των ημιτελικών, ενώ την άλλη θέση στον τελικό διεκδικούν τέσσερις αντισφαιριστές, οι Ελευθέριος Νέος, Γιώργος Κωνσταντίνου, Δημήτρης Αζοΐδης και Νικόλας Κάμπελ.

Στις γυναίκες, η Ελένη Λουκά αντιμετωπίζει στον έναν ημιτελικό την Παντελέημα Νικολαΐδου, και στον άλλο ημιτελικό θα αναμετρηθούν η Λυγία Χριστοδούλου με την Κατερίνα Ιβανουτσένκο. Ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο τελικός στην κατηγορία MS35+ όπου θα τεθούν αντιμέτωποι οι Σπύρος Χαραλάμπους και Κρίστης Νικολαΐδης.

Την Παρασκευή στις 20.00 το βράδι θα πραγματοποιηθεί ο τελικός στο Διπλό άνω των 45 ετών. Οι Γιάννος Ιωαννίδης και Μάρκος Τρύφων θα αντιμετωπίσουν τους Χάικ Αστζιάν και Θάσο Κυρατζή. Το προσεχές διήμερο θα πραγματοποιηθούν επίσης οι τελικοί στις υπόλοιπες κατηγορίες U12, και U16.

Οι απονομές στους νικητές όλων των κατηγοριών θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο μετά το τέλος του τελικού των ανδρών. Σε αυτούς καλούνται να παραστούν επίσης και οι νικητές του πρωταθλήματος Juniors U7, U8, U10 που διοργάνωσε ο Ο.Α.Αμμοχώστου πριν την έναρξη του παρόντος πρωταθλήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ