aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΔίχως πρόβλημα η Σάκκαρη στην πρεμιέρα του Roland Garros

Δίχως πρόβλημα η Σάκκαρη στην πρεμιέρα του Roland Garros

Το καθήκον της έκανε η Μαρία Σάκκαρη στην πρεμιέρα της στο εφετινό Roland Garros, νικώντας την Κάρλα Μπιουρέλ με 2-0 σετ, σφραγίζοντας το εισιτήριο στον επόμενο γύρο. Εκεί, θα αντιμετωπίσει την Καρολίνα Μούτσοβα!

Στο πρώτο σετ η Μαρία Σάκκαρη έπρεπε να επιβεβαιώσει τις πιθανότητες και την λογική, που την είχαν ως το αδιαπραγμάτευτο φαβορί της αναμέτρησης. Η Ελληνίδα τενίστρια με μόνη σκέψη να περάσει τον πρώτο γύρο του Roland Garros, μπήκε στο κορτ απέναντι στην Κάρλα Μπιουρέλ που κατάστρωνε τα πλάνα της για την μεγάλη έκπληξη. Χρειάστηκε λίγος χρόνος για να βρει τα χτυπήματά της, όμως με τα γκέιμς υπέρ της (2-1), προχώρησε σε ένα καθοριστικό μπρέικ για το 3-1, όμως η Γαλλίδα την πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα αμέσως μετά.

Η Σάκκαρη δεν απογοητεύτηκε, δέχθηκε το αποτέλεσμα και προχώρησε σε ένα ακόμα μπρέικ! Στην συνέχεια υπερασπίστηκε το σερβίς και έκλεισε όσο πιο ιδανικά γινόταν, με μπρέικ για την κατάκτηση του σετ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ