aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΔεν έχει αντίπαλο, τέλος!

Δεν έχει αντίπαλο, τέλος!

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς πήρε με συνοπτικές διαδικασίες το «εισιτήριο» για τον τελικό του Ρολάν Γκαρός επικρατώντας  6-2, 6-1, 6-4 του Ντομινίκ Τιέμ.

Έτσι, προκρίθηκε στον 20 τελικό γκραν σλαμ της καριέρας του, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του Ραφάελ Ναδάλ, το οποίο είναι το δεύτερο καλύτερο στην Όπεν Έρα. Αν αύριο ο Σέρβος αναδειχθεί νικητής θα κάνει γκραν σλαμ καριέρας, έχοντας κατακτήσει διαδοχικά και τα τέσσερα Major!Nίκη επίσης στον τελικό θα σημάνει την είσοδο του στο κλειστό γκρουπ των τεσσάρων μόλις τενιστών της όπεν Έρα, που έχουν στην κατοχή τους και τις τέσσερις τίτλους. Έως τώρα, στην εκλεκτή αυτή κάστα ανήκουν οι Ροντ Λέιβερ, Αντρέ Άγκασι, Ρότζερ Φέντερερ και Ραφάελ Ναδάλ.

Σε ότι αφορά στο ματς, στο πρώτο σετ ο Σέρβος προηγήθηκε με 3-0. Ο Αυστριακός απείλησε με μπρέικ στο 7ο γκέιμ, όμως ο Νο 1 το έσβησε και έκανε το 5-2, ενώ αμέσως μετά με μπρέικ έκλεισε το σετ.

Στο δεύτερο σετ, με μόλις δύο αβίαστα λάθη χρειάστηκε 25 λεπτά για να κάνει το 6-1. Στο τρίτο σετ, ο Τιέμ μπήκε μπροστά με 3-0, γεγονός που κάθε άλλο παρά ανησύχησε τον Τζόκοβιτς, ο οποίος προηγήθηκε με 4-3 και αμέσως μετά με 5-3, στο σερβίς του, κλείνοντας το ματς με μπρέικ σε βάρος του 22χρονου.

Αντίπαλος του Νόλε θα είναι ο νικητής της αναμέτρησης μεταξύ των Μάρεϊ και Βαβρίνκα.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ