aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣDavis Cup Κύπρος - Τυνησία: Με ενθουσιασμό ο Παγδατής στην προετοιμασία

Davis Cup Κύπρος – Τυνησία: Με ενθουσιασμό ο Παγδατής στην προετοιμασία

Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της μπαίνει η Εθνική ομάδα Davis Cup ενόψει των αγώνων με την Τυνησία που θα διεξαχθούν στο Εθνικό Κέντρο Τένις στις 7-9 Απριλίου, στο πλαίσιο του Ομίλου ΙΙ της Ευρωαφρικανικής ζώνης. Από το αποτέλεσμα των αγώνων θα κριθεί και η παραμονή της ομάδας μας στον εν λόγω τιμητικό Όμιλο.

Ο Μάρκος Παγδατής που βρίσκεται από την Παρασκευή στην Κύπρο, παρουσιάζεται σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση και θέλει να συνδυάσει την επιστροφή του στα «κορτ» ύστερα από 2μισι μήνες, με καλές εμφανίσεις που θα βοηθήσουν την ομάδα να πετύχει τον στόχο της.

Το Σάββατο πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση και την Κυριακή προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα. Παρά το ότι το πρόγραμμα περιλάμβανε μία ώρα προπόνηση, τελικά στο Εθνικό Κέντρο Τένις μαζί με τους Μενέλαο Ευσταθίου και Ελευθέριο Νέο, προπονήθηκαν για δύο ώρες. Το τέταρτο μέλος της ομάδας ο Πέτρος Χρυσοχός αναμένεται να φτάσει στην Κύπρο από τις Η.Π.Α. τα μεσάνυχτα της Δευτέρας και την Τρίτη το απόγευμα θα ενταχθεί στις προπονήσεις.

Την Τρίτη το πρωί στο Εθνικό Κέντρο Τένις (10.30π.μ.) θα δοθεί η καθιερωμένη διάσκεψη τύπου με παρόντες όλους τους αντισφαιριστές και των δύο ομάδων. Η κλήρωση των αγώνων θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (12.00) στο Εθνικό Κέντρο Τένις. Τέλος σε ότι αφορά το επίσημο πρόγραμμα της εβδομάδας, η ΟΑΚ θα παραθέσει επίσημο δείπνο στην φιλοξενούμενη ομάδα της Τυνησίας στο Lemon Park την προσεχή Τετάρτη, όπως προβλέπεται από το πρωτόκολλο των αγώνων Davis Cup.

Για τους αγώνες που ξεκινούν την ερχόμενη Παρασκευή, υπάρχει η αισιοδοξία, ότι η Κύπρος θα βρει τον τρόπο να κάνει τις τρεις νίκες που απαιτούνται για να φτάσει στην νίκη και παράλληλα να εξασφαλίσει την παραμονή της στον Όμιλο ΙΙ. Η παρουσία του Μάλεκ Τζαζίρι στο ρόστερ της Τυνησίας ασφαλώς και είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο, αφού ο 33χρονος Τυνήσιος παίζει αυτή την εποχή το καλύτερο τένις της καριέρας του, αντιμετωπίζοντας επί ίσοις όροις αντισφαιριστές που βρίσκονται στην πρώτη 20άδα της Παγκόσμιας κατάταξης.

Αντιστάθμισμα σε αυτό, η παρουσία του Μάρκου Παγδατή, η δίψα για διάκριση των νεαρών αντισφαιριστών που συμπληρώνουν την ομάδα, και το πλεονέκτημα της έδρας, με την παρουσία των ένθερμων φίλων του τένις. Η Ομοσπονδία Αντισφαιρίσεως Κύπρου καλεί το φίλαθλο κοινό να προσέλθει και να ενισχύσει με την παρουσία του, πάντα στα πλαίσια του Fair Play, τις προσπάθειες των αντισφαιριστών μας.

Το αντίτιμο του εισιτηρίου ορίστηκε στα €5 για κάθε μέρα ξεχωριστά. Η είσοδος για μαθητές κάτω των 18 χρόνων είναι δωρεάν. Εισιτήρια θα διατίθενται on line μέσω της ιστοσελίδας της ΟΑΚ www.tennis.com.cy, και στο Εθνικό Κέντρο Τένις κατά τις μέρες διεξαγωγής των αγώνων. Αριθμός εισιτηρίων θα διατεθούν και μέσω των Ομίλων/Ακαδημιών, μελών της ΟΑΚ. Για περισσότερες πληροφορίες το κοινό καλείται να επικοινωνήσει με τα γραφεία της Ομοσπονδίας στα τηλέφωνα 22449860/61.

Ακολουθεί το πλήρες πρόγραμμα της συνάντησης και οι συνθέσεις των δύο ομάδων.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ DAVIS CUP: ΚΥΠΡΟΣ-ΤΥΝΗΣΙΑ

ΤΡΙΤΗ 4/4/2017: Διάσκεψη Τύπου

Εθνικό Κέντρο Τένις : 10.30 π.μ.

ΤΕΤΑΡΤΗ 05/04/2017: Επίσημο Δείπνο

Lemon Park, 7.30μ.μ.

ΠΕΜΠΤΗ 06/04/2017: Κλήρωση Αγώνων

Εθνικό Κέντρο Τένις, 12.00μ.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07/04/2017: ΔΥΟ ΑΓΩΝΕΣ ΜΟΝΟ

Εθνικό Κέντρο Τένις – Κεντρικό Γήπεδο

11.45: Τελετή Έναρξης – Α΄ αγώνας

Ακολουθεί Β’ αγώνας

ΣΑΒΒΑΤΟ 08/04/2017: ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΙΠΛΟ

Εθνικό Κέντρο Τένις – Κεντρικό Γήπεδο 12.00

ΚΥΡΙΑΚΗ 09/04/2017: ΔΥΟ ΑΓΩΝΕΣ ΜΟΝΟ

Εθνικό Κέντρο Τένις – Κεντρικό Γήπεδο

11.00 Α’ αγώνας

Ακολουθεί β’ αγώνας

ΟΜΑΔΑ ΤΥΝΗΣΙΑΣ:

No1: Μάλεκ Τζαζίρι (Malek Jaziri)

Ημερομηνία Γέννησης: 20/1/84

Singles Ranking: 53

Νο2: Moέ Ετσαργκουί (Moez Echargui)

Ημερομηνία Γέννησης: 10/01/93

Singles Ranking: 797

No3: Αζίζ Ντουγκάζ (Aziz Dougaz)

Ημερομηνία Γέννησης: 26/3/1997

Singles Ranking : 816

Νο4: Σκαντέλ Μανσουρί (Skandel Mansouri)

Ημερομηνία Γέννησης : 23/07/1995

Singles Ranking : 1357

Captain: Αντέλ Μπραχίμ (Abdel Brahim)

ΟΜΑΔΑ ΚΥΠΡΟΥ

No1: Μάρκος Παγδατής

Ημερομηνία Γέννησης: 17/6/1985

Singles Ranking: 50

Νο2: Πέτρος Χρυσοχός

Ημερομηνία Γέννησης: 8/4/1996

Singles Ranking: 1347

No3: Μενέλαος Ευσταθίου

Ημερομηνία Γέννησης: 2/3/1999

Singles Ranking: 1488

Νο4: Ελευθέριος Νέος

Ημερομηνία Γέννησης: 6/9/1999

Captain: Δημήτρης Ηροδότου

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ