aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣCiti Open: Το σήκωσε ο Κύργιος! (vid)

Citi Open: Το σήκωσε ο Κύργιος! (vid)

Στα ημιτελικά του Citi Open ο Νικ Κύργιος απέκλεισε τον Στέφανο Τσιτσιπά και κατάφερε να φτάσει στο υψηλότερο σκαλί της διοργάνωσης! Ο Ελληνοαυστραλός τενίστας νίκησε στον τελικό του Citi open τον Ντανίλ Μεντβέντεφ με 2-0 σετ. Πανηγυρίζοντας έτσι τον 6ο τίτλο της καριέρας του.

Στον τελικό έκανε ένα ακόμα πολύ καλό παιχνίδι, έχοντας στον αγώνα 18 άσους, έναντι 10 του αντιπάλου του στον τελικό του Citi open. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Νικ Κύργιος κατάφερε να πάρει 500 βαθμούς και έτσι έφτασε από το Νο52 στο Νο27 της παγκόσμιας κατάταξης! Δείχνοντας για μία ακόμη φορά το ταλέντο του και ότι μπορεί να φτάσει ψηλά.

Μάλιστα η συγκεκριμένη νίκη ήταν η 20ή του Ελληνοαυστραλού τενίστα απέναντι σε παίκτη του top-10. Έχοντας κερδίσει στο παρελθόν τρεις φορές τον Ναδάλ, δύο τον Τζόκοβιτς και μία τον Φέντερερ. Ο τελικός του Κύργιου με τον Μεντβέντεφ κράτησε για 1 ώρα και 34 λεπτά χωρίς κανείς να φτάσει σε μπρέικ πόιντ.

Θυμίζουμε τον αγώνα του Νικ Κύργιου με τον Στέφανο Τσιτσιπά. Ο «εμφύλιος» ανάμεσα στους δύο τενίστες, ήταν εξαιρετικός με πολλές συγκινήσεις και αστείες στιγμές, ωστόσο ο Ελληνοαυστραλός, πήρε τη νίκη με 2-1 σετ (4-6, 6-3, 6-7).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ