Χωρίς ξένους θεατές το Αυστραλιανό Όπεν το 2021

Οι ιθύνοντες θα λάβουν σοβαρά υπόψιν τις συνθήκες και την πορεία της πανδημίας, όμως, κρίνεται πολύ δύσκολο να δεχθούν ξένους θεατές στο Αυστραλιανό Όπεν το 2021...

Το «Μέλμπουρν Παρκ» -ένα από τα γήπεδα που θα λάβει χώρα το Όπεν Αυστραλίας- έχει χωρητικότητα περίπου 14.000 θέσεων, ωστόσο, μόνο οι κάτοικοι της Αυστραλίας και των περιοχών εκεί θα μπορούν να παρευρεθούν στο τουρνουά. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως ξένοι θεατές δεν θα μπορούν να ταξιδέψουν για να δουν από κοντά το γεγονός, σύμφωνα με τις δηλώσεις του διευθυντή του Κρεγκ Τάιλορ

«Δεν θα φθάσουμε το περσινό ρεκόρ των 821.000 ατόμων στις πύλες. Οι φίλαθλοι θα προέρχονται από τη Μελβούρνη και την πολιτεία της Βικτόρια, εγχώρια δηλαδή, ενώ πιθανώς να υπάρχουν και φίλαθλοι από τη Νέα Ζηλανδία, αν ανοίξουν τα σύνορα. Ωστόσο, το 15% του κόσμου που προέρχεται από άλλες χώρες δε θα είναι εδώ», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κρεγκ Τάιλορ.

Το τουρνουά τένις προσελκύει συνήθως κάθε χρόνο πάνω από 100.000 κόσμο, κάτι που τη δεδομένη περίοδο φαντάζει απίθανο λόγω των κανονισμών δημόσιας υγείας.

Ο Κρεγκ Τάιλορ πιστεύει ότι η παρουσία κοινού δεν θα είναι η ίδια, παρά το γεγονός ότι το τουρνουά πρόκειται να διεξαχθεί στις 18 Ιανουαρίου του 2021 καθώς οι εξελίξεις με τον κορωνοϊό είναι ραγδαίες και είναι ακόμη σε ισχύ οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί.

ΠΗΓΗsport-fm.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ