aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΧαλαρά στον τρίτο γύρο του Wimbledon ο Τζόκοβιτς

Χαλαρά στον τρίτο γύρο του Wimbledon ο Τζόκοβιτς

Ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο επικράτησε του πολύπειρου Νοτιοαφρικανού με 6-3, 6-3, 6-3 και συνεχίζει την πορεία προς το… όνειρο. Και όταν λέμε όνειρο, εννοούμε τους 20 Grand Slam τίτλους (όσους έχουν οι Φέντερερ, Ναδάλ), αλλά και το Calendar Grand Slam που θα έχει επιτευχθεί κατά τα 3/4! Συνολικά υπέπεσε μόλις σε 6 αβίαστα λάθη.

Ο 34χρονος Σέρβος πέρασε για 12η σερί φορά στον τρίτο γύρο (15η σε 16 συμμετοχές) και εκεί περιμένει τον νικητή του αγώνα ανάμεσα στον Ντένις Κούντλα και τον Αντρέας Σέπι, φιλοδοξώντας να κάνει ένα ακόμα βήμα προς τον τρίτο σερί τίτλο του στο Wimbledon.

Πλέον έχει 16 διαδοχικές νίκες στη διοργάνωση, ενώ έχει κερδίσει 22 από τα τελευταία 23 του παιχνίδια σε Grand Slam!

Στο μεταξύ, είχαμε τη δεύτερη σερί αποτυχημένη εμφάνιση του Κάσπερ Ρουντ σε Grand Slam, καθώς ο 22χρονος Νορβηγός παραδόθηκε με 7-6(6), 7-6(3), 2-6, 2-6, 6-2 στον Αυστραλό Τζόρνταν Τόμπσον, που θα συναντηθεί στον δεύτερο γύρο με τον Κέι Νισικόρι.

Την πρώτη του νίκη στο Wimbledon σημείωσε ο συμπατριώτης του Νισικόρι, ο Γιοσιχίτο Νισιόκα, ρίχνοντας μάλιστα και μια μικρή «βόμβα». Και αυτό διότι άφησε έξω τον big server Τζον Ίσνερ, ημιφιναλίστ του 2018, με 7-6(5), 2-6, 6-3, 6-7(3), 6-4, για να κλείσει ραντεβού με τον Αλιάζ Μπέντενε.

Ο Κάμερον Νόρι, τέλος, λύγισε με 6-7(6), 7-5, 6-2, 7-5 τον Λούκας Πούιγ και έγινε ο τέταρτος Βρετανός που περνάει στον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης, μετά τους Μάρεϊ, Μπρόντι και Έβανς. Θα παίξει τώρα με τον Αυστραλό Άλεξ Μπολτ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ