aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣCardio Tennis στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού

Cardio Tennis στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού

Με τη διεξαγωγή ειδικής εκδήλωσης Cardio Tennis, την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου, και με περίπου 300 παιδιά και 50 ενήλικες να λαμβάνουν μέρος στις προπονήσεις της εβδομάδας, ο Όμιλος Αντισφαίρισης Ελαιών συμμετείχε και φέτος στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού 2016, που συντονίστηκε στην Κύπρο από τον ΚΟΑ.

Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού -που ακολουθήθηκε σε 28 χώρες της Ευρώπης, με 8.228 εκδηλώσεις- είχε ως σλόγκαν το #BeActive και στόχος ήταν να ωθηθεί το κοινό στη γυμναστική και στην ενημέρωση για τη σημασία της εκγύμνασης. Στην Ελαιών το αποκορύφωμα της εβδομάδας έλαβε χώρα την Τετάρτη (21/09), με το Cardio Tennis να επιλέγεται από τον Όμιλο ως το κύριο event της συμμετοχής στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα.

Το Cardio Tennis είναι ένα κοινωνικό και διασκεδαστικό μάθημα για τους τενίστες όλων των επιπέδων ικανότητας. Πρόκειται για μάθημα τένις που συνδυάζει διασκέδαση και την ευκαιρία να χάσει ο αθλητής 600 θερμίδες την ώρα. Στην Ελαιών το Cardio Tennis απευθύνεται σε άτομα όλων των ηλικιών και ιδιαίτερα ενήλικες, που επιδιώκουν να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό και διασκεδαστικό.

Η φετινή σεζόν στην Ελαιών ξεκίνησε εντυπωσιακά, αφού μαζί με την ανανέωση του Ομίλου λόγω των μεγάλων έργων αναβάθμισης, σημειώθηκε και αριθμός ρεκόρ στις εγγραφές, με 300 παιδιά και 50 ενήλικες να συμμετέχουν κάθε εβδομάδα στις προπονήσεις.

Ιδιαίτερα σημαντικό είναι το γεγονός πως φέτος έχουν αυξηθεί πολύ τα παιδιά 4-6 ετών, τα οποία παίζουν τένις σε ένα διασκεδαστικό και ευχάριστο κλίμα. Οι εγγραφές, πάντως, συνεχίζονται, με αρκετούς να επιλέγουν να ξεκινήσουν τη σεζόν τους τον Οκτώβριο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ