Μπιτς Τένις: Κορυφαίοι του αθλήματος ήταν εκεί!

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το μεγαλύτερο διεθνές τουρνουά μπιτς τένις που έγινε ποτέ στην Κύπρο, δίνοντας την ευκαιρία σε πλήθος κόσμου να απολαύσει πλούσια αγωνιστική δράση. Στο VTTV ITF Beach Tennis Tournament, που διοργανώθηκε από το Nicosia Beach Tennis Club, συμμετείχαν 96 αθλητές από δέκα χώρες, ανάμεσά τους και πολλοί που συγκαταλέγονται στους κορυφαίους του κόσμου.

Μέγας χορηγός του τουρνουά ήταν η εταιρεία VTT Vasiliko Ltd. (VTTV), η οποία μέσω ενός πολυδιάστατου προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης με σύνθημα «Προσφέρω γιατί νοιάζομαι!», επιδιώκει τη στήριξη πρωτοβουλιών που προάγουν τον αθλητισμό και ενθαρρύνουν έναν πιο ενεργό τρόπο ζωής.

Το τουρνουά διεξήχθη στο Herodotou Tennis Academy στη Λάρνακα (28 Απριλίου – 1η Μάϊου) και οι συμμετέχοντες αναμετρήθηκαν μεταξύ τους διεκδικώντας το έπαθλο των 2.500 χιλιάδων δολαρίων, ενώ άλλα δύο μονοήμερα τουρνουά πραγματοποιήθηκαν χωρίς χρηματικό έπαθλο.

Κατά την απονομή των βραβείων, ο διευθύνων σύμβουλος της VTTV Γιώργος Παπαναστασίου, δήλωσε: «Είμαστε περήφανοι που είχαμε την ευκαιρία να συμβάλουμε στην πραγματοποίηση του μεγαλύτερου τουρνουά beach tennis στην Κύπρο. Η VTTV στηρίζει ενεργά πρωτοβουλίες που προάγουν τον αθλητισμό και τοποθετούν την Κύπρο στον παγκόσμιο χάρτη του. Η άρτια διοργάνωση σε συνδυασμό με το υψηλό επίπεδο των συμμετεχόντων, μας προσέφεραν ένα μοναδικό θέαμα».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ