aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣAustralian Open: Με Τσιτσιπά, Σάκκαρη και Ελλάδα η ταινία (vid)

Australian Open: Με Τσιτσιπά, Σάκκαρη και Ελλάδα η ταινία (vid)

Οι 14 μέρες του Australian Open ολοκληρώθηκαν και στην εκπληκτική ταινία των διοργανωτών υπάρχει έντονο το ελληνικό στοιχείο, ο φοβερός Στέφανος και η μοναδική Σάκκαρη.

Είχαν κι άλλες επιτυχίες στο παρελθόν. Αλλά πρώτη φορά έβαλαν το τένις στα περισσότερα σπίτια των Ελλήνων. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη με την παρουσία τους στο Australian Open μας έκαναν να ξενυχτήσουμε και να χαρούμε με τις επιτυχίες τους. Και φυσικά με τόσο έντονο το ελληνικό στοιχείο στην Μελβούρνη το μπλε χρώμα ήταν ακόμα περισσότερο στο τουρνουά.

Δεν γινόταν όπως καταλαβαίνετε στην εκπληκτική ταινία που ετοίμασαν οι διοργανωτές διάρκειας 27 λεπτών να μην υπάρχει ο Στέφανος Τσιτσιπάς, η Μαρία Σάκκαρη και οι Ελληνες φίλαθλοι. Μάλιστα στην ταινία στέκονται αρκετά στο ελληνικό πάθος με την Μαρία και τον Στέφανο να μιλάνε γι’ αυτό ενώ έχουν αφιερώσει ακόμα μεγαλύτερο χρόνο στην μεγάλη πρόκριση του Τσιτσιπά επί του Φέντερερ.

Απολαύστε την…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ