aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣAustralian Open: Kανονικά στην κλήρωση ο Τζόκοβιτς, o Τσιτσιπάς με Ιμέρ στον πρώτο γύρο

Australian Open: Kανονικά στην κλήρωση ο Τζόκοβιτς, o Τσιτσιπάς με Ιμέρ στον πρώτο γύρο

Παιχνίδι που θέλει προσοχή έτυχε στον πρώτο γύρο για τον Στέφανο Τσιτσιπά στο Australian Open. To No4 στο ταμπλό του τουρνουά κληρώθηκε με τον φορμαρισμένο Σουηδό Μάικλ Ιμερ που έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις στο Davis Cup και είναι στην κάτω πλευρά του ταμπλό.

Στην άλλη πλευρά ο Νόβακ Τζόκοβιτς μπήκε κανονικά στην κληρωτίδα και στον 1ο γύρο θα αντιμετωπίσει τον συμπατριώτη του, Μιομίρ Κετσμάνοβιτς.

Υπενθυμίζεται ότι έντονο παρασκήνιο είναι σε εξέλιξη στην Αυστραλία καθώς οι διοργανωτές του Australian Open ανέβαλαν για πάνω από μία ώρα την κλήρωση λόγω της υπόθεσης Τζόκοβιτς!

Η κλήρωση είχε προγραμματιστεί για τις 6 το πρωί ωστόσο έγινε στις 07:15. Αυτό γιατί οι διοργανωτές ήθελαν να κερδίσουν χρόνο και να δουν αν θα μπει στην κληρωτίδα ή όχι ο Τζόκοβιτς.

Οι φήμες πως ο υπουργός Μετανάστευσης, Αλεξ Χοκ, έχει καταλήξει στο συμπέρασμα να απελαθεί ο Σέρβος, είναι έντονες τις τελευταίες ώρες, ωστόσο ακόμη δεν έχει γίνει καμία κίνηση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ