aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣAustralian Open: Ενδέχεται να αποσυρθεί λόγω τραυματισμού ο Τζόκοβιτς

Australian Open: Ενδέχεται να αποσυρθεί λόγω τραυματισμού ο Τζόκοβιτς

Τι και αν νίκησε ο Νόβακ Τζόκοβιτς τον Τέιλορ Φριτζ με 7-6 (1), 6-4, 3-6, 4-6, 6-2 για τον τρίτο γύρο του Αustralian Open, ο Σέρβος πρωταθλητής δεν είναι σίγουρο εάν θα συνεχίσει στη διοργάνωση.

Ο Νο. 1 τενίστας στην παγκόσμια κατάταξη αντιμετωπίζει θλάση στους κοιλιακούς του και στην αναμέτρηση με τον Αμερικανό δυσκολεύτηκε αρκετά μέχρι να φέρει εις πέρας την αποστολή του. Ο ίδιος μετά τη μεγάλη του νίκη άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο απόσυρσης από τη συνέχεια της φετινής διοργάνωσης καθώς δεν γνωρίζει σε τι βαθμό ετοιμότητας θα είναι ενόψει του αγώνα με τον Μίλος Ράονιτς στο πλαίσιο της τέταρτης φάσης του τουρνουά.

Μεταξύ άλλων δήλωσε: «Ξέρω ότι πρόκειται για θλάση ενός μυ. Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να είμαι έτοιμος σε λιγότερο από δύο ημέρες. Δεν ξέρω αν θα μπορώ να μπω στο κορτ. Είμαι απλά πολύ υπερήφανος για το σημερινό μου επίτευγμα. Θα δούμε πως θα πάει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ