aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΑσταμάτητος Τζόκοβιτς προκρίθηκε στον τελικό του ATP Finals!

Ασταμάτητος Τζόκοβιτς προκρίθηκε στον τελικό του ATP Finals!

Τη σαρωτική πορεία του συνεχίζει ο Νόβακ Τζόκοβιτς! Ο σπουδαίος τενίστας επιβλήθηκε 7-6(5), 8-6(6) του Τέιλορ Φριτς και προκρίθηκε στον όγδοο τελικό των ATP Finals της καριέρας του, διεκδικώντας τον έκτο τίτλο του.

Ο Σέρβος τα… χρειάστηκε και στα δύο σετ, αφού ο Φριτς αποδείχτηκε σκληρό καρύδι, αλλά ωστόσο έδειξε την ανωτερότητά του και πήρε την πρόκριση. Στον τελικό θα αντιμετωπίσει τον νικητή της μάχης ανάμεσα στον Κάσπερ Ρουντ και Αντρέι Ρούμπλεφ, που ξεκινάει στις 22:00.

Στο πρώτο σετ ο Τζόκοβιτς έκανε μπρέικ για το 3-2, ωστόσο ο Φριτς το πήρε αμέσως πίσω και ισοφάρισε σε 3-3. Οι δύο τενίστες κράτησαν το σερβίς τους χωρίς πρόβλημα και έστειλαν το σετ στο τάι μπρέικ, όπου ο Σέρβος επικράτησε 7-5. Ο Φριτζ μπήκε ξεκίνησε με μπρέικ το δεύτερο σετ, δείχνοντας πως δεν θα παραδοθεί στον τρομερό Νόλε. Ο τελευταίος ισοφάρισε «σβηστά» σε 5-5, οδηγώντας και αυτό το σετ στο τάι μπρέικ.

Οι δυο παίκτες έφτασαν ως το 5-5 χωρίς πρόβλημα, με τον Τζόκοβιτς να φτάνει με μπρέικ σε ματς πόιντ (6-5). Ο Αμερικανός τον σταμάτησε ισοφαρίζοντας, όμως ο Σέρβος πήρε τους επόμενους δύο πόντους και «καθάρισε» το ματς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ