aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΑρνείται το... τέλος ο Παγδατής, τo «παραμύθι» συνεχίζεται!

Αρνείται το… τέλος ο Παγδατής, τo «παραμύθι» συνεχίζεται!

Ο Μάρκος Παγδατής έδωσε «παράταση» στην καριέρα του για τουλάχιστον έναν αγώνα ακόμα κάνοντας την ιδανική πρεμιέρα στο Wimbledon με τη νίκη του κόντρα στον Μπράιντεν Σνουρ.

Die another day!

Δεν είναι έτοιμος να παραδώσει ακόμα τα όπλα ο Μάρκος Παγδατής!

Ο 34χρονος τενίστας παίζει, πλέον, σε κάθε του αγώνα, πιθανώς το τελευταίο ματς της καριέρας του αλλά δεν ήταν σε καμία περίπτωση έτοιμος να πει το «αντίο» στον πρώτο γύρο του Wimbledon!

O Κύπριος τενίστας έκανε μία εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στον 23χρονο Καναδό, Μπράιντεν Σνουρ κερδίζοντας τον με 6-2, 6-4, 6-4 και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης όπου περιμένει τον εκπληκτικό τις τελευταίες εβδομάδες, Ματέο Μπερετίνι.

Από το Ντουμπάι(!) είχαμε ουσιαστικά να δούμε τον Μάρκο σε υποχρεώσεις της ATP Tour και αυτό ήταν το μόλις έκτο του ματς εκτός Challenger για φέτος, ωστόσο, έδειξε ότι δεν έχει ξεχάσει σε καμία περίπτωση το τένις!

Εξαιρετικός στις επιστροφές, πέντε συνολικά breaks είχε στο σερβίς του Καναδού, και ποιοτικός από τη βασική γραμμή, κρατώντας γενικά τα ράλι σε μικρή διάρκεια, ο πάλαι ποτέ ημι-φιναλίστ της διοργάνωσης κέρδισε εύκολα τον Σνουρ, ωστόσο, ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει πολύ περισσότερο στον επόμενο του αγώνα κόντρα στον Μπερετίνι.

Σε κάθε περίπτωση, είναι ακόμα «ζωντανός»!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ